Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Van jobb, mint az extra.hu?

Van jobb, mint az extra.hu?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Próbáltam már párat, de mindig vmi olyan oldalba botlottam, ahol vagy ez nem volt elérhető, vagy az nem. Nem is a HTML nyelvven van gondom, mert bár nem tanultam, de egy csomó oldal van, ahol az egyszerűbb dolgokat szépen el tudja készíteni az ember. A sokoldal.hu-n például az zavart, hogy a címet nem tudtam átírni fent, akármit csináltam, a google bonyolult, de tényleg, eoldal kicsi, bizes szintén, mondjuk ezek közül sokoldal volt mégis a legszimpibb, leginkább szerkesztő. Szóval, ha szeretnék egy igazán jó honlapot, ahova rendesen tehetek fel mail címet is, tényleg szerkeszthetem is, ahogy én akarom, a fenti címet, kis képet tehetek énis nevem mellé... esetleg van fórum, galéria, webáruház, ha kell, tudok szavazatot kírni, stb. Extra.hu ilyen?
2009. aug. 6. 17:11
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Az extra teljesen más mint mondjuk a sokoldal vagy az eoldal. + nem is lehet rá regisztrálni már. Regisztrálsz atw-re, és próbáld ki, kb az is olyan mint az extra.
2009. aug. 6. 18:50
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Az extrát semmi nem veri...
2009. aug. 28. 22:44
 3/4 anonim válasza:
54%
freeweb.hu sztem jobb.
2009. szept. 13. 15:57
 4/4 anonim ***** válasza:
mlap.hu
2009. szept. 26. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!