Van jobb, mint az extra.hu?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Próbáltam már párat, de mindig vmi olyan oldalba botlottam, ahol vagy ez nem volt elérhető, vagy az nem. Nem is a HTML nyelvven van gondom, mert bár nem tanultam, de egy csomó oldal van, ahol az egyszerűbb dolgokat szépen el tudja készíteni az ember. A sokoldal.hu-n például az zavart, hogy a címet nem tudtam átírni fent, akármit csináltam, a google bonyolult, de tényleg, eoldal kicsi, bizes szintén, mondjuk ezek közül sokoldal volt mégis a legszimpibb, leginkább szerkesztő. Szóval, ha szeretnék egy igazán jó honlapot, ahova rendesen tehetek fel mail címet is, tényleg szerkeszthetem is, ahogy én akarom, a fenti címet, kis képet tehetek énis nevem mellé... esetleg van fórum, galéria, webáruház, ha kell, tudok szavazatot kírni, stb. Extra.hu ilyen?2009. aug. 6. 17:11
1/4 anonim válasza:
Az extra teljesen más mint mondjuk a sokoldal vagy az eoldal. + nem is lehet rá regisztrálni már. Regisztrálsz atw-re, és próbáld ki, kb az is olyan mint az extra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!