Egy ingatlanos weboldalt szerintetek milyen CMS rendszerben csináljak meg? Joomla, Drupal, Wordpress?
Ez szinte teljesen mindegy. Mindhárom rendszerben vannak jó modulok, amiket használhatsz.
A kérdés csak az, hogy milyen funkciókat akarsz megvalósítani a honlapodon? Ha speciális igényeid vannak, akkor bármelyik cms-t is választod, szenvedni fogsz vele.
A kérdésed nagyon kevés infót tartalmaz arról, hogy mit is jelent neked egy ingatlanos weboldal, ezért nehéz rá válaszolni.
Szerintem írd össze milyen formában képzeled el a weboldalt, mit nyújtson a látogatóknak, milyen adatok jelenjenek meg, milyen adatokat akarsz feltölteni az ingatlanokhoz, milyen szolgáltatások legyenek az oldalon (kapcsolatfelvételi űrlap? képes ingatlan-adatbázis? ingatlanadatok nyomtatása? ajánlatkérés?)
Ha ez megvan, válassz egy cms-t, keress hozzá modulokat, amik a választott igényeidet kielégítik, és próbáld meg összehangolni mindezt egy weboldalban.
Ha meguntad a hiábavaló próbálkozást (lehet hogy sikerül, de nem hiszem), akkor mérd fel mennyi pénzt vagy rá hajlandó áldozni, és kérj árajánlatot egy webfejlesztéssel foglalkozó cégtől. Így legalább képben leszel, hogy mennyiből jönnek ki az elképzeléseid. Ha drága, válassz másik céget.
Tudom ez nem egyszerű, de sajnos ez már csak így megy.
Sok sikert!
Drupal a legjobb szerintem.
A joomla bugos, a WP az blog CMS, az összes többi pedig nem elég fejlett.
Ja igen és mutattok wp oldalt ami ugye blog :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!