Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » A Drupal működik az atw-n?

Görög Ferenc kérdése:

A Drupal működik az atw-n?

Figyelt kérdés

próbálkoztam a wp-vel, de szomorúan tapasztaltam hogy nem működik...(ha esetleg valakinek van tippje a wp-hez azt örömmel várom)

Köszönöm a válaszokat!

2012. jan. 10. 10:20
 1/7 anonim ***** válasza:
Ingyenes helyeken nem, vagy nagyon nem jól. Ezeknél a szolgáltatóknál – ahol van – a fizetős megoldásban sem.
2012. jan. 10. 10:27
 2/7 anonim ***** válasza:
Mennyit tudsz áldozni a tárhelyre és domainra, mekkora adatmennyiséget tolnál fel?
2012. jan. 10. 10:28
 3/7 legendavagyok01 ***** válasza:

Nekem 000webhost-on van egy Joomla oldalam.

Ezek mennek:

Drupal, Geeklog, Joomla, Xoops, WordPress, b2evolution, Support Logic Helpdesk, phpBB2, SMF, OS Commerce, ViPER Guestbook, Coppermine Photo Gallery, PhpWiki, PHPauction, WebCalendar and more

2012. jan. 10. 10:47
 4/7 anonim ***** válasza:
Igen, több külföldi ingyenes szolgáltatónál elég jól eldöcögnek ezek a cms-ek, de ott is vannak korlátok. Addig nincs is semmi baj, amíg nincs valami gond, no meg ha jól tudsz angolul. Ha hibaelhárításra, segítségre van szükség, nyelvtudás nélkül nehéz ügy. Lehet, hogy a kérdezőnek ez nem gond, általánosságban írom. A hazaiak egyike sem biztosít kifogástalan működést az ilyen keretprogramokhoz.
2012. jan. 10. 11:04
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

az egyik kérdésre a válasz: kb 300Mb-ról van szó, többnyire fotók...ilyesmi..

2012. jan. 11. 09:56
 6/7 anonim ***** válasza:

Igaz, nem hivatásszerűen, csak ismerősöknek és magamnak építettem már fel honlapot drupalra alapozva. Külhoni szolgáltatókkal nem próbálkoztam, hazaiak között van olyan, amelyik aránylag olcsó. Az egyik ilyen oldalam 5Gb tárhellyel rendelkezik, s évi 12 000 Ft-ot fizetek érte. Kibírható az összeg, s bár nyilván sufnicég, eddig nem volt semmi gondom. 300 Mb gyorsan elfogy, szerintem, ha képeket akarsz. Persze kérdés, milyen méretűt, milyen tömörítéssel, s mennyit tennél fel.

Az ingyeneseknél sok mindent korlátoznak, se ebből szoktak gondok adódni.

2012. jan. 11. 10:49
 7/7 A kérdező kommentje:
hát igen, gondokat én is tapasztaltam, (lsd. fw.hu....tulajdonképpen egy fúvószenekar (10 éves) teljes fotóanyagát tettem fel a tárhelyre....igyekszem tömöríteni a fotókat, de sok kicsi sokra megy, hiába néhány kb. 1-1 fotó, néhány ezer képnél már elég nagy adatmennyiség gyűlik fel....
2012. jan. 12. 09:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!