A Drupal működik az atw-n?
próbálkoztam a wp-vel, de szomorúan tapasztaltam hogy nem működik...(ha esetleg valakinek van tippje a wp-hez azt örömmel várom)
Köszönöm a válaszokat!
Nekem 000webhost-on van egy Joomla oldalam.
Ezek mennek:
Drupal, Geeklog, Joomla, Xoops, WordPress, b2evolution, Support Logic Helpdesk, phpBB2, SMF, OS Commerce, ViPER Guestbook, Coppermine Photo Gallery, PhpWiki, PHPauction, WebCalendar and more
Köszönöm a válaszokat!
az egyik kérdésre a válasz: kb 300Mb-ról van szó, többnyire fotók...ilyesmi..
Igaz, nem hivatásszerűen, csak ismerősöknek és magamnak építettem már fel honlapot drupalra alapozva. Külhoni szolgáltatókkal nem próbálkoztam, hazaiak között van olyan, amelyik aránylag olcsó. Az egyik ilyen oldalam 5Gb tárhellyel rendelkezik, s évi 12 000 Ft-ot fizetek érte. Kibírható az összeg, s bár nyilván sufnicég, eddig nem volt semmi gondom. 300 Mb gyorsan elfogy, szerintem, ha képeket akarsz. Persze kérdés, milyen méretűt, milyen tömörítéssel, s mennyit tennél fel.
Az ingyeneseknél sok mindent korlátoznak, se ebből szoktak gondok adódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!