Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Weblapkészítés ingyen. Tudnáto...

Weblapkészítés ingyen. Tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés

Nem szeretnék pénzt áldozni a létrehozására, és gondoltam kikérem a hozzáértők segítségét.

Egy weblapot szeretnék létrehozni (rajzok, festmények árusítására, rendelésekre) lehetőleg ingyen. Hogy tudnám ezt kivitelezni?

2012. szept. 24. 23:13
 1/9 anonim ***** válasza:

Kell egy domain. ez 2000ft 2 évre, kell tárhely és adatbázis támogatás. Ez 10000Ft is lehet évente, de külföldi szolgáltatónál 7$/hó összegért is kaphatsz csak akkor 3 évre ki kell fizesd.

Joomla vagy wordpress weblapot és ahhoz valami áruház modult kell telepíts.

Ahhoz hogy ezt ingyen megcsinálják neked, egy jó ismerős kell, mert más nem fogja ingyen megcsinálni pláne ha te ebből pénzt is akarsz csinálni.

Nem tudom hogy van-e ingyenes webáruház de pl a vatera pont erre való. Jutalékért cserébe kapsz egy profi netes webáruházt.

Szerintem felesleges saját weboldalt fenntartani. Egy festménynek elég szubjektíven megállapítható ára van. Kalkuláld bele a vatera jutalékát és kész is vagy.

2012. szept. 24. 23:17
 2/9 anonim ***** válasza:
Hogy akarsz olyan dolgot ingyen saját erőből megvalósítani, aminek az alapjairól nincs fogalmad?
2012. szept. 24. 23:18
 3/9 algopirin ***** válasza:

Ha nem gagyit akarsz akkor keress "szakembert" házilag elég kétséges normális weboldalt fogsz tudni összehozni nulla tapasztalattal főleg ha még valami webshop szerűség is akarna lenni.

Egy-egy oldal ahol eladnának valamit sokszor már azzal elbukik ha gagyi házi barkácsolt, egyszerűen elveszti a hitelét, teszem azt te se vásárolnál egy szakadt csövitöl aranygyűrűt mert a kinézete miatt kétségesnek tartanád a dolgot, sok weboldalnál ugyan ez a helyezet, persze néha a forditottja is igaz.

Ha meg üzleti célból akarsz ilyesmi weboldalt szarügy de rá kell szánnod az induló tökét.

Vagy mint az előző is írta vatera és társai.

2012. szept. 24. 23:20
 4/9 algopirin ***** válasza:

Moduloktól és egyéni igényektől függően, meg mennyire macerás az ügyfél.

Szerintem már 100-200e körül baráti áron kihozzák, amit már egy kis tanulással és pár alap dologgal a későbbiekben saját magad tudsz frissíteni.

Boltot vagy bármi vállalkozást beindítani ez meg szerintem bagatell összeg...

2012. szept. 24. 23:26
 5/9 anonim ***** válasza:

Van két könyv, amit ha végigcsinálsz, menni fog neked is.

[link]

[link]

Az elsővel megtanulsz statikus weblapokat készíteni, a második meg a dinamikushoz kell. Nem egy nagy durranás, én bölcsészkaron végeztem, nő vagyok, és simán csináltam weblapot ezeknek a segítségével. Nagyon jól elmagyaráz mindent. Az nem hátrány, ha jól tudsz angolul (én angol szakos vagyok), mert akkor jóformán csak a logikájára kell ráérezni.

2012. szept. 24. 23:33
 6/9 anonim ***** válasza:

5 vagyok.

Annyit még hozzátennék, hogy ez a weboldal működésének a technikai háttere, ahhoz, hogy tényleg jól nézzen ki, a photoshop-ot kell tudni nagyon jól használni. Abban szinte bármit meg tudsz szerkeszteni.

2012. szept. 24. 23:36
 7/9 algopirin ***** válasza:

Ha ezt így összehozza, webshoppal, meg félprofi photoshop skill-el , és még jól is fog kinézni meg működik, minderre gondolom max 2 napot áldozna majd rá nulla tapasztalattal, hát azért megnézném majd mi sül ki belőle.

Normálisan megcsinálni azért egy "szakma".

Persze sokszor van hogy tévedek, de amúgy meg sok szerencsét hozzá

2012. szept. 24. 23:48
 8/9 anonim ***** válasza:
Ezt akár a facebook-profilodon is reklámozhatod. Meg ott is felvehetsz rendeléseket. Üzenetben elküldik, hogy mit akarnak venni tőled.
2012. szept. 25. 17:52
 9/9 danolevai válasza:

[link]

nézd meg ezt, szerintem magáért beszél.

2012. nov. 23. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!