Tehát házira kaptuk h photoshopban el kell készíteni 1 weblap kezdőoldalát.Megadtak pár pontot h miknek kell rajta lennie.Ott van csak a bökkenő.h a fejemben megszületett az ötlet h hogyan kéne kinéznie de photoshopban ezt nem tudom legyártani.Tudnátok ajánlani vmi oldalt ahol ahol előre kész menü esetleg kereső és hasonló dolgok vannak?
Az értelmes válaszadóknak előre is köszönöm.
2012. szept. 20. 19:55
1/9 Komplikato válasza:
Csak én nem értem miért photoshopban?
2012. szept. 20. 20:01
2/9 A kérdező kommentje:
Mert csak sablon készítés.De amúgy fogalmam sincs mivel nem tudom honnan veszi a tanár h mindenkinek van és pláne h mindenki ért is hozzá.
1 vázlatot kell készítenem h hogyan is nézne ki mikor majd a programozás részéhez is fogok érteni...
A lényeg, hogy megrajzolod photoshopban a design-t, majd a photosoppal bejelölöd a vágást, és lemented html-be, majd aláprogramozod, ami kell neked.
2012. szept. 20. 20:59
5/9 Drone007 válasza:
Photoshop 30 napos próbaverzió letölthető ingyenesen az Adobe honlapjáról.
Ha már ezt tanulsz (gondolom nem véletlenül), akkor érdemes elkezdeni az ismerkedést a Photoshoppal, mivel eléggé elsődleges eszköz webdesign készítése során.
A neten elég sok videós tutorial van, ami a segítségedre lehet.
Én nem javaslom, hogy template-ket tölts le. Egyrészt mert a tanár elég gyorsan kiszúrja, másrészt mert abból semmit nem tanulsz. Persze, ha azért akarsz psd template-t leszedni, hogy átnézd mit hogyan lehet/kell, akkor hajrá, de azért ne a puskát add be dolgozatként. :)
2012. szept. 21. 07:49
6/9 A kérdező kommentje:
Végül 1 nagyon egyszerű oldalt választottam.Ezt nem szúrná ki h koppintottam.Mivel nem is így van.értek azért a photoshophoz...Készítettem már usercardot,avatarokat....animációt.Itt csak 1 igényesebb oldal elkészítése jelentette a problémát.Mellesleg úgy terveztem h csak bizonyos dolgokat szedek le és beillesztem a saját "oldaltervembe".Rájöttem h nem valószínű h designer leszek mivel eléggé hiányzik belőlem a kreativitás.Az oldal amit sablonként használok,nagyon egyszerű.Tényleg én is el tudtam volna készíteni.De a színeket nem tudtam volna így összekombinálni.Lényegében csak négyzetek halmaza egymáson, más színnel.És így is jól néz ki.Egyszerű és nagyszerű.mellesleg ez csak 1 bemutatkozó oldal lenne.Az 1. órán még biztos nem várja a tanár h hiperbonyolult dolgokkal álljunk elő.Hanem csak azt h foglalkozzunk vele.
2012. szept. 21. 10:59
7/9 A kérdező kommentje:
Még annyit segíthetne valamelyikőtök h linkelheten 1 olyan oldalt ahonnan ki tudom vágni a nyelvválasztót...olyan kör alakú zászló van benne.Az Istenért nem tudok találni olyan oldalt ahol van magyar angol zászló.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!