Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Milyen a honlapom? Mit csinálj...

Milyen a honlapom? Mit csináljak még rajta?

Figyelt kérdés

3 napja csináltam egy oldal MILEY CYRUS-ról .

(szóval aki nem szereti az lécci,ne kritizálja LÉCCI)

Vélemények?Javaslatok??

2009. aug. 2. 15:14
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Ja bocsi, nem akartalak megsérteni. akkor nézzük kicsit más szemmel mert már én is voltam mlapom.

Először vessünk egy pillantást a forráskódra. Arra merek következtetni, hogy mikor a szerkesztőben szerkeszted az oldalt megjelenik egy fekete kis négyzet valahol. Ezeket hívják rétegeknek, diveknek, layereknek. Ez nem túl szép ott, valószínűleg azért csúszik el az oldalad nálam (vagy másnál is). Szóval ha nagyon zavar ez téged egy kis CSS-t kéne rakni az oldaladban. Ebben az szerepelne, hogy hol legyen a fejléced pontos helye a tartalom és a többi. Nem kéne a táblázatokkal bajlódni. Ha gondolod segítek, nyugodtan írhatsz nekem. De ha ez nem zavar téged akkor az utóbbi néhány mondatomat vedd leíratlannak. aztán ott van még a fejléc. Azok a modulok amik még a fejlécen helyezkednek el, azok alatt van még egy kép Miley-ról. Az szerintem felesleges oda, mert a modulok úgy is eltakarják azt meghagyhatnád mondjuk simán csak olyannak ami a fejléc alatt az a legvilágosabb rózsaszín rész.

Ja most jövök rád, hogy miért nem tetszenek neked a válaszaim :). Ugyebár te nem átszerkeszteni akarod az oldalad hanem bővíteni, frissíteni. Szóval szerintem írhatnál gyakrabban frisseket. Van egy oldal ahonnan én is szoktam híreket fordítgatni (persze csak magamnak) Ez a [link] Ennek van egy olyan része hogy JustJared-Jr (Junior) Ott szoktak lenni hírek Miley-ről és a többi Disney sztárról. Ha időd engedi onnan fordítgathatsz híreket a webforditas.hu-val amit később átírhatsz magyarosabbra. De persze ha jó vagy angolból bevetheted magad :). Eztán láttam a következő mondatot "BIZONYÍTÉK KELL!!!

(lefényképezed elküldöd:

zsofi-miley@freemail.hu-ra)"

Na ezt nem mindenki tudja, hogy hogyan kell. Mondjuk ezt leírhatnád röviden.

Eztán az Extrákat egy helyre gyűjthetnéd. Valamint nem kell mindenhol kiírni, hogy nincs lopás, kérd el meg hasonlók. Ezek a képek nem a sajátjaid. Kivéve persze amit te szerkesztettel illetve írtál. A fotósorozatoknál hiába jó képek és nehezen találtad meg, az viszi el aki akarja, mivel hivatkozhat arra, hogy ő is megtalálta. De mondjuk rakhatsz fel úgynevezett lopásgátlót mivel az átlag felhasználó nem tiltja le a javascripteket h el akar vinni valamit, nem nyitja meg az oldalad a wordben és ritkán használja a ctrl+c lehetőséget vagy talán nem is ismeri.

Körülnézhetnél az oldaladon és javíthatnál "néhány" helyesírási hibát.

Figyelj, muszáj mindenhova kiírni azt, hogy folyamatos frissítés?! Ez olyan dolog mintha kiírnám a WC ajtóra, hogy folyamatos használatban. Ha WC-re kell menned és azt akarod, hogy ne nyissanak rád akkor szólsz, nem? Így van ez a honlap esetében is: ha frissítesz kiírod a hírekbe.

Én most ennyit tudnék javasolni a honlapodhoz. De nem úszol meg. Azért van véleményem az előbb írtakhoz is:

Nem vagyok gépzseni. Az, hogy pl. az én oldalamat megtudom csinálni elfogadható minőségre nem jelenti azt, hogy pl. feltudok rakni egy programot :9 Na jó ennyire nem de azért én sem tudom, hogyan működik a saját számítógépem (apropó! tudtad, hogy homok is van benne? :)

Én is élem az életem. Csak akármilyen furán hangzik az én életem a táncról a zenéről és a Sims 3-ról szól. De azért ezt is szeretem. Szóval élem a saját életem naponta 5-6 órát gépezek de délig alszom. (azt már nem is mondom mikor fekszem le). Na mindegy hadjuk ezt ez már igazán nem ide tartozik. Szóval nem mondanám, hogy rossz az oldalad csak én egyszerűen nem vagyok képes egy személlyel annyit foglalkozni, hogy saját portált nyissak neki akármennyire imádom. Tehát én az ilyet kicsit lejjebb értékelem.

Ennyi lenne az én rövid válaszom. Írtam is ha bármi segítség kell akkor írhatsz nyugodtan.

Üdv. Dávid

2009. aug. 11. 22:48
 22/27 A kérdező kommentje:
Köszi,a hosszú szöveget :)
2009. aug. 12. 07:21
 23/27 anonim ***** válasza:
De akkor segítettem, igaz? :D
2009. aug. 12. 12:04
 24/27 A kérdező kommentje:
Valamit biztos :)
2009. aug. 12. 13:48
 25/27 anonim válasza:
Engem csak egy dolog zavar, amúgy szép az oldal. Légyszi ezeket a rövidítéseket, hogy: aji, dizi...stb gőgicsélést felejtsd el, mert nagyon idegesítő. Ez csak jóindulatú tanács, nem sértés. Remélem megfogadod. Szia!
2009. aug. 21. 19:59
 26/27 A kérdező kommentje:
Sajnálom,de nagyon szoktam sietni,de majd kijavíttom vagy következőleg nem ugy írom,de az a baj,hogy mindenki így írja /nem azért írom gí/ csak már megszoktam,hogy ezt hallom meg ezt látom,de igyekszem javítani és köszönöm
2009. aug. 21. 20:30
 27/27 anonim válasza:

Sztem, jó a mlap-ok. Nézd meg ezeket milyen profi is lehet..

[link]

[link]

2009. aug. 23. 17:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!