Milyen a honlapom? Mit csináljak még rajta?
3 napja csináltam egy oldal MILEY CYRUS-ról .
(szóval aki nem szereti az lécci,ne kritizálja LÉCCI)
Vélemények?Javaslatok??
Köszönöm szépen :)
Am kicsit már kezdem unni ezt a sok linkelgetést meg ilyeneket.
Nekem csak annyi tűnt fel hogy ott azok a fekete valamik kilátszanak, szóval nem elég nagy az a "fejléc" vagy vmi:
Meg a képek kicsit lassan töltődtek, a formátumot állítsd át BMP-ről JPG-re. Amúgy grat az eddig legjobb mindenkilapjás oldal amit eddig láttam!
Igen tudom sajnos azt nem lehet eltüntetni onnan,de majd írok a webmesternek ha egyálltalán Ő foglalkozik ilyennel :)
Uhh hátköszönöm szépen ez kedves :)
+pont
Hogy mit csinálj?
Cseréld ki a fejlécet írtó ronda és sablonos is. A lépkék és a csillagok is benne vannak alapból a programban próbálj meg sajátot készíteni. Nagyon szar, hogy a zene beleszól a saját zenéimben valamint ettől lassú az egész oldal. Ha ugyanolyan képeket szeretnél amit a képszerkesztőben látsz mentsd el .png formátumba mivel sokkal kevesebb helyet foglal mint a .bmp. Csinálhatnál egyedi nyomógombokat. esetleg kereshetnél néhány css tutorialt amivel könnyebbéteheted linkelgeteést szinezést és mivel a foráskóüd így kevesebb ehylet foglal az oldalad is gyorsabban fog letöltődni.
Figyelj a zenét nem én döntöttem hanem többen írták.És mivel többen írták így én megcsináltam :)
Mivel a nyomogombokat nemtudom h illeszembe így ez nehéz kérés.
És attól h alapból bennevannak a programban hát nemazért vannak benne??Mert szerintem igen.És mivel 13 éves vagyok és magyarán mondva így is megdöbentem h ezt megtudtam csinálni.És a photoshophoz ,pedig egyáltalán nemértek most elöszőr dolgozom ezzel a programmal és most elöszőr csináltam ilyet,nem tudok jobbat.
Köszönöm a választ.
Ja és ugy gondoltam,hogy a honlapra még milyen menüket tegyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!