Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Milyen a honlapom? Mit csinálj...

Milyen a honlapom? Mit csináljak még rajta?

Figyelt kérdés

3 napja csináltam egy oldal MILEY CYRUS-ról .

(szóval aki nem szereti az lécci,ne kritizálja LÉCCI)

Vélemények?Javaslatok??

2009. aug. 2. 15:14
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
én is 13 éves vagyok és amit leírtam azt szálugyanúgy megtudom csinálni :)
2009. aug. 7. 19:48
 12/27 A kérdező kommentje:
Nagyon jó Neked gratulálok,de lécci valaki válaszoljon arra amit kérdeztem :) úgy mint az első pár válaszoló,köszönöm.
2009. aug. 7. 21:07
 13/27 anonim ***** válasza:

"És mivel 13 éves vagyok és magyarán mondva így is megdöbentem h ezt megtudtam csinálni."

Én is 13 vagyok de engem jobban érdekelnek az ilyen dolgok, css és html kódokból összetudok dobni egy atw-s oldalt. Nézz youtubeon ilyen tutorialokat.

2009. aug. 7. 21:23
 14/27 A kérdező kommentje:
Nagyon jó ezis,neked is örülök és gratulálok nagyon ügyes okos vagy.De én egy ilyen f*s 13 éves lány vagyok aki ilyen szemetet tud csinálni,de ha valaki nem segít akkor,na jó inkább megkérdezek mást,köszönöm a válaszokat.
2009. aug. 7. 22:18
 15/27 anonim ***** válasza:

Én meg 18 vagyok, suliban tanították a HTML-t, PHP-t, SQL-t, tudok használni photoshoppot, és modellezni is tudok. A csajt viszont nem ez érdekli. Ti 13 évesen nem nagy szám,hogy tudtok weblapot írni, van egy ismerősöm, aki 13 évesen már flash-ben programozott...

szóval a weblap: szerintem az alap szélességét vedd vastagabbra, mert kilóg az eredeti fejléc két fekete sávja, és az kicsit zavaró. A weblapon a stílusa alapján látszik,hogy egy 13 éves lány csinálta, de ez nem is baj. A lepkék valóban kicsit furák, de ha neked ez tetszik, hagyd meg. Egyedi nyomógombok készítéséhez olvass photoshop-os leírásokat, neten van elég sok. Nem nehéz.:) De, ha kérhetem, ne a szabvány lekerekített élű négyszög legyen, mindenhol olyan van. Legyen inkább egyszerű négyszög, mondjuk valami csillogós "brushed metal" beütéssel, illene is az oldalhoz (szerintem magadtól is rájössz, mire kell keresni google-ban :) )

egyelőre ennyi, és, ha lehet, ne ide jöjjön mindenki, hogy ilyet ő is csinál akárhány évesen.

2009. aug. 10. 11:06
 16/27 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen kedves vagy :)

Hát én nem vagyok nagy zseni sőt ez az első honlapom és már mondták,hogy ahozképest,hogy mlapos tök jó.

Sajnálom én ilyen béna vagyok,de hál istennekakik látogatják a honlapom nem valami gépzsenik tisztelet a kivételnek :)

Gondoltam hozzátok fordulok segítségért,de gondolhattam volna,hogy annyit fogok,kapni,hogy Ő már 13 évesen ilyenmeg olyan oldalak meg html kódokban úszkál stb...

MIvel én nem ülök a gép előtt egész nap és kockulok befele így nincs időm ilyeneket tanulni és ezt is ugy kisérleteztem ki ez lett.

Köszönöm Kedves Utolsó a válaszodat :)

2009. aug. 10. 11:14
 17/27 anonim ***** válasza:
ugyanmár...össze ne pisild magad, hogy 10 percet nézed az oldalad forráskódját. meg esetkeg valami komolyabb oldalét. esetleg megnézhetnéd a benne lévő .css fájlokat. mondjuk rákereshetnél a google ilyen segítős oldalra (aranymeli.gportal.hu) . de ez persze csak akkor kell ha tényleg komolyan akarsz nem csak mindennap kiírni hogy "cyasztok hoztam miley-ről 10 pixet. lesd meg pls."
2009. aug. 10. 12:36
 18/27 A kérdező kommentje:

Nem pisilem össze magam,csak éppen én nem vagyok olyan kis gépzseni mint Te.És én inkább élem az életem és este 2-3 órát gépezek.Most is megyek el aztán este hazajövök és szerekeztem az oldalamat amiket kaptam tanácsot a másik oldalról ahova olyan emberek jöttek akik segíteni szeretnének nekem és nem csak csesztetni.

Szóval köszönöm azoknak akik ittválaszoltak és segítettek :)

2009. aug. 10. 12:40
 19/27 A kérdező kommentje:
Ja és tudom,hogy nemjó a honlapom ezért kértem volna ki a tanácsokat..
2009. aug. 10. 12:42
 20/27 anonim válasza:
Huhh jó, csak a zenétől megijedtem :S
2009. aug. 10. 23:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!