Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » HTML5 Canvas? Hogyan lehetne...

HTML5 Canvas? Hogyan lehetne megtanulni?

Figyelt kérdés
sajnos neten minden hol csak az alapokat mutatja meg! van valaki, akinek van egy jól összeírt pdf, vagy word jegyzete?
2012. szept. 16. 11:33
 1/4 anonim ***** válasza:

Ez engem is nagyon érdekelne, egy nagyon részletes, mindenről szóló pdf, vagy oldal.

Amiket régen nézegettem, alig részletezték, és nem is értettem egy csomó dolgot belőle.

Csináltam is egy játékot, de elég béna lett, sokat tanultam belőle, de ez nagyon semmi még (+ekkor kezdtem el tanulni js-et :D). Több réteget nem tudom hogyan kéne, így is beakadozik, némelyik gépen pedig teljesen akad.

Valami bonyolult animáció/játék részletes leírása, mi hogyan működik, miért..stb, nagyon NAGYON érdekelne :-D

és persze k*rvára megköszönném, ha valaki adna vmi jó anyagot!

2012. szept. 16. 12:38
 2/4 anonim ***** válasza:

Ezekből az alapokból: [link]

Ki kéne tudni indulni.

Ha nem megy, akkor ott bizony az alap tudás hiánya mutatkozik meg.

Itt van még egy halom példa: [link]

Ha van programozási ismeret, akkor ez nem fog gondot okozni. Ha nincs, akkor lehet bármennyi példakód, nem fog menni.

2012. szept. 16. 17:58
 3/4 anonim ***** válasza:

Nesztek. Legjobb, nagyon sok, tömör de nagyon.

[link]

2012. szept. 16. 23:01
 4/4 anonim ***** válasza:

1. vagyok

2.nak köszönöm a (2.) linket! Igazából már ismertem, amikor foglalkoztam a canvassel, de még nagyon bonyolult volt a legtöbb, viszont mára sokkal többet tudok, úgyhogy majd újra-felfedezem! :D

3. Valamit elnéztél, mert mi canvases dolgokat keresünk, amit linkeltél abban pedig (vicces), de egy szó sincs róla.

2012. szept. 16. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!