Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hogyan tudom megtanulni a...

Hogyan tudom megtanulni a weboldalkészitést és a Blogkészitést? SOS

Figyelt kérdés

Nagyon szeretnék saját blogot létrehozni, de senki sem segit.Legalább azt mondja meg valaki nekem, hogy hogyan tudom megtanulni, vagy honnan..

Nagyon sokat jelentene..

2011. júl. 3. 19:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
blogger.hu-n tudsz blogozni könnyen :) gportal.hu-> könnyen kezelhető, de már kicsit komolyabb weblapkészítő
2011. júl. 3. 19:35
 2/12 anonim ***** válasza:
Ha blogot szeretnél, akkor válaszd a bloggert. Ha saját tárhelyet és domaint szeretnél, akkor oda a wordpress-t ajánlom (hu.wordpress.org). A gportalt most felejtsd el. :)
2011. júl. 4. 00:52
 3/12 A kérdező kommentje:

De én sajnos nem értek hozzá..Az a kissebb probléma hogy melyik oldalt válasszal blogkészitéshez..A nagyobb pedig az hogy hogyan csináljam meg.

Én megtanulni szeretném.

Az lenne a kérdésem hogy hogyan tudom megtanulni azt, hogy hogyan kell elkésziteni egy weboldalt.

2011. júl. 4. 10:48
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

hát először tanuld meg a html programozást,az az egész alapja.Aztán ha ezt megtanultad,jöhet a php,a stílushoz meg a css.

Ha csak blogolni akarsz,arra meg rengeteg szolgálatató van.(blog.hu,blogter.hu,blogspot.com,stb.).

2011. júl. 4. 11:21
 5/12 A kérdező kommentje:

Értem.Akkor kell szerválnom valami könyvet a HTML programozásról..És elkezdeni.

Köszönöm:))

2011. júl. 4. 11:56
 6/12 anonim ***** válasza:
Wordpresshez nem kell nagy tudomány :) én sem tok programozni.. és mégis érthető :)
2011. júl. 4. 18:59
 7/12 A kérdező kommentje:

Köszi

Nagy élmény hogy máris kaptam választ.

Örülnék még ha teleirnátok vagy 100-an:D

Azse lenne rossz..persze a mostani válaszok is hasznosak voltak:)

Köszönöm

2011. júl. 4. 22:47
 8/12 anonim ***** válasza:

alapokat bemutató oldal ahol ki is próbálhatod a dolgokat: [link]

ha már nem csak statikus oldalt szeretnél fejleszteni, hanem komolyabbat pl üzenőfallal, fórummal, beléptetőrendszerrel, stb, szükséged lesz az Apach-php-Mysql programhármasra, ehhez tippek: [link]

videó tutorial sorozat amiben egy srác összerak egy fórumot:

[link]

ha pedig elakadsz: [link]

:)

2011. júl. 4. 23:34
 9/12 A kérdező kommentje:

És m a neve annak a kis négyzetnek amelyek a blogokon vannak?

Mindig irják hány ember van épp az oldalon?

És hogy tudok énis olyat rakni?

2011. júl. 5. 16:15
 10/12 A kérdező kommentje:
Azt esetleg tudná valaki, hogy hogyan tegyem ki oldalra a blogon, az elérhetőségem e-mail-ben?
2011. júl. 5. 17:06
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!