Hogyan tudom megtanulni a weboldalkészitést és a Blogkészitést? SOS
Nagyon szeretnék saját blogot létrehozni, de senki sem segit.Legalább azt mondja meg valaki nekem, hogy hogyan tudom megtanulni, vagy honnan..
Nagyon sokat jelentene..
De én sajnos nem értek hozzá..Az a kissebb probléma hogy melyik oldalt válasszal blogkészitéshez..A nagyobb pedig az hogy hogyan csináljam meg.
Én megtanulni szeretném.
Az lenne a kérdésem hogy hogyan tudom megtanulni azt, hogy hogyan kell elkésziteni egy weboldalt.
hát először tanuld meg a html programozást,az az egész alapja.Aztán ha ezt megtanultad,jöhet a php,a stílushoz meg a css.
Ha csak blogolni akarsz,arra meg rengeteg szolgálatató van.(blog.hu,blogter.hu,blogspot.com,stb.).
Értem.Akkor kell szerválnom valami könyvet a HTML programozásról..És elkezdeni.
Köszönöm:))
Köszi
Nagy élmény hogy máris kaptam választ.
Örülnék még ha teleirnátok vagy 100-an:D
Azse lenne rossz..persze a mostani válaszok is hasznosak voltak:)
Köszönöm
alapokat bemutató oldal ahol ki is próbálhatod a dolgokat: [link]
ha már nem csak statikus oldalt szeretnél fejleszteni, hanem komolyabbat pl üzenőfallal, fórummal, beléptetőrendszerrel, stb, szükséged lesz az Apach-php-Mysql programhármasra, ehhez tippek: [link]
videó tutorial sorozat amiben egy srác összerak egy fórumot:
ha pedig elakadsz: [link]
:)
És m a neve annak a kis négyzetnek amelyek a blogokon vannak?
Mindig irják hány ember van épp az oldalon?
És hogy tudok énis olyat rakni?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!