Milyen programozási nyelveket kell megtanulni annak aki profi/jó honlapkészítő szeretne lenni?
Figyelt kérdés
Milyen nyelveket kell tudnia, egy jó weblapkészítőnek? Milyen ismeretek szükségesek? És mennyit érhet egy jó weblap készítése?2011. júl. 26. 13:05
1/4 compactegon válasza:
html-css alap, hogy legyen, sőt ebből elég erős tudás szükséges, ha nem megy a nphp-mysql. ez egyébként szinte kötelező ha "normális" weblapot akarsz csinálni, és ne felejtsem el a felsorolásból a javascriptet sem :)
2/4 anonim válasza:
Honlap ára: hát, googlizz rá, mennyit ér a facebook :D
A nyelvek: HTML+CSS , PHP+MySQL,Apache, JavaScript, Flash. ez az alpnyelvek felsorolása.. html+css-sel a megjelent oldalt írod, flash-el szépíted, js-sel látványos funkciókat csinálsz, szerver oldali, dinamikus műveleteket pedig php-val végzel és sql adatbázist használsz az adatok tárolásához.
3/4 anonim válasza:
Aki profi (ebben a leíró nyelvek is benne vannak nem csak a programozási nyelvek):
html, css, javascript,sql (mysql/postgresql/oraclesql) php, xml, yaml
Ha ezek mennek akkor keretrenszerek:
jquery, symfony v. zend
Ezután egy verziókövető rendszer még nem árt.
Ha ezeket tudod akkor már kb bármit megoldasz. Egy jó honlap funkcionalitástól és minőségtől függően 100ezer és a csillagos ég között van árban.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm sokat segítettetek, én a programozási nyelvekre voltam kíváncsi,a leíró nyelveket tudtam. A html-t már réges-rég elsajátítottam, a css be pedig belekóstoltam. :) Majd a többit megtanulom egyszer :) De köszönöm mindenkinek a válaszokat :)
2011. júl. 26. 15:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!