Innerhtml-nél, hogy tudom azt elérni, hogyha kattintok és betölti az új oldalt, akkor az az oldal tetejére ugorva jelenjen meg? Valamint mennyire keresőbarát keresőoptimalizálás szempontjából az innerhtml?
Innerhtml-nél, hogy tudom azt elérni,(eddig értem...)
hogyha kattintok és betölti az új oldalt(hova kattintasz?
a link milyen sciptet hivatkozik meg?meg egyébként is au inner nem betölt egy új oldalt hanem beszúr egy tartalmat..)
az az oldal tetejére ugorva jelenjen meg?
a div vagy span-t oda teszed(idvel ellátva.)
Valamint mennyire keresőbarát keresőoptimalizálás szempontjából az innerhtml?
őőőhhmmmmm mivel a forrás kódban benne van.....és ő a forráskódot nézi viszont nincsen a kész megjelenésben benne így gyakorlatilag szerintem nem érzékeli.
de a seotools.com on tudod ellenőrizni(vagy .hu.)
direkt kitérő választ adtam!
ha itt a tartalmadat észleli akkor maga a tökély!
de ha nem akkor újra át kéne gondolnod az egészet!
<script>
function innehtml()
{
document.getElementById('innehtmlkimenet').innerHTML='Siker!<input type="button" onclick="innehtml2()" value="még egyszer!!">';
}
function innehtml2()
{
document.getElementById('innehtmlkimenet').innerHTML='Ennyi elég!';
}
</script>
<div id="innehtmlkimenet"><input type="button" onclick="innehtml()" value="tádám!"></div>
ezt a kódot úgy összedobtam!
bár a google szerintem az inner htmlt annyira utálja mint a pop-upo!
de te gy egész oldalt akarsz inner.html segítségével megjeleníteni?
ha nem akkor nincs mitől félned!
ha az egész lapot inner .html el akarod csinálni akkor...fussál egy kört:)
phpt javaslok!
az én oldalaim 90% egy lap(nem pedig oldal) ból áll:
<?php
$v = $_GET["v"];
if(isset($_GET["v"])){
if($v == "valami"){
//valamilapja
}
elseif($v == "másikvalami"){
//másikvalami lapja!
}
else
{
echo "nincs ilyen funkció!";
}
}
else
{
//főoldal
//főoldal
}
?>
szokatlan volt így megírni a kódot.....program nélkül!
Ne haragudj, de ugye tudod, hogy az innerHtml, a DOM-on belül egy tulajdonság?
Az innerHtml tulajdonságot javascript segítségével lehet elérni (kiolvasni/szerkeszteni), ami azt jelenti, hogy mint a legtöbb javascript változtatás, seo szempontjából észlelhetetlen.
Magyarul: a keresők monitorozás közben nem használnak javascript-et, így a javascript innerHTML hívásai egyszerűen nem futnak le a keresők számára. A keresők az oldalak megfelelő meta tagjait, statikus tartalmait, és linkjeit monitorozzák. Ha javascripttel illesztesz be tartalmakat, akkor számíthatsz rá, hogy azokat nem látják a keresők. Ez a veszélye az Ajax hívásoknak is. Ezt a hátrányát az ajaxnak valahogy nem szokták reklámozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!