1/3 anonim válasza:
a benne lévő fájlokat szokták, mert ha azok le vannak akkor nincs is mappa amit le kellene illetve van de üres szóval érted.
arra írhatsz saját javascript, illetve php kódot, lehet egyszerű vagy bonyolultabb felhasználó kezelés, vagy használhatsz csak simán egy http hitelesítést, az a leggyorsabb és egyben a legegyszerűbb és szerintem biztosan.
nézz szét ez utóbbit lehet hogy lehet használni mappák titkosítására is de nem vagyok benne biztos, sajnos nem ismerem, csak azt tudom hogy ezt a böngésző intézi.
2/3 anonim válasza:
htaccess file a legegyszerűbb megoldás a problémádra. Keress rá a htaccess jelaszavas védelemre!
3/3 A kérdező kommentje:
tényleg, az a bizonyos htaccess...!!!
köszi!
2012. aug. 22. 22:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!