Electronicperson kérdése:

Milyen a honlapom?

Figyelt kérdés

[link]

Igazából a tartalomra lennék kíváncsi, mert a design nem teljesen az én munkám. A háttér és ott a findzsamax-os kép (az a pirosos) az egyedi, a tartalom is egyedi vagyis a fotók és cikkek azok. A memés dolgokban nem vagyok biztos, de annak is van saját része. Nem vagyunk profi webszerkesztők, de folyamatosan fejlesztjük magunkat. Amit tudok átalakítok a teccésem szerint CSS-ben, de még nem vagyok olyan jó ,hogy mindent egyedire megcsináljak. Amit most a legláthatóbb egyben a legészrevehetetlen ,hogy bal oldalt nem volt fehér csík a postok mellett és kilógtak ezért átírogattam és lett. Remélem megnyerte a tetszéseteket. Nem vagyunk idősek :)

2012. aug. 19. 15:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Hát ember legyen a talpán aki ilyenbe fog és nagy tervei is vannak vele.Mivel tömegével vannak az ilyen oldalak a neten.Másrészt meg inkább néz egy átlagember már ismert-jól bevett oldalakat ilyen témákban.

Amúgy az oldal szépen alakul.

2012. aug. 19. 15:24
 2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, hátha 1-2 év alatt sikerül olyan jól kitanulnom a CSS-t és a PHP-t ,hogy akár egyedül is meg tudom írni a design-t. És akkor majd tényleg teljesen egyedi lesz. Egyébként már részben dolgozom rajta.
2012. aug. 19. 15:26
 3/11 anonim válasza:
Szerintem is sikerülni fog. Az oldal meg nagyon jó, szeretem az ilyenféle trollos oldalakat! :)
2012. aug. 19. 15:29
 4/11 anonim ***** válasza:

Ha az oldal a saját készítésű bejegyzésekről szól, nem keverném bele a humorblog stílust. Elég unalmasak már a mémes képregények, és most első ránézésre pont olyanok az utolsó bejegyzések mint egy századik felesleges humorportálon, ami ugyanazt lopja át magához mint az összes többi.

Gondolom ennek az az oka, hogy jobban megfogja az embereket az ilyen tartalom, esetleg az üres időszakot tölti ki, amíg készül a többi bejegyzés. Itt viszont inkább elüt az egésztől.

2012. aug. 19. 15:29
 5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a véleményeket! Lehet kiiktatjuk ezeket a trollos dolgokat, mert nekem sem tetszenek annyira. Jobb is lenne nélküle, mert sokkal komolyabb oldalnak tűnne. Most arra próbálok törekedni ,hogy hosszabb cikkeket tudjak írni. Köszi :)
2012. aug. 19. 15:39
 6/11 anonim ***** válasza:

Ahogy írták, mellőzd a tucatblog képeket. Legyen egyedi a tartalom. Aztán, figyelj a helyesírásra, stilisztikára. Kicsit nem ártana utána olvasnod a cikkírásnak sem, mert sok helyen van még csiszolni való.

A design nekem égette a retinámat, néhol csak simán csúnya (miért száműzted szegény Facebook like boxot az oldal legaljára?), de nem ezt kérdezted.

Szóval van még hova fejlődni. Sok sikert, hajrá!

G.

2012. aug. 19. 15:42
 7/11 A kérdező kommentje:
A facebook lájkbox jobb oldalt felül is megtalálható. Igen ezt írtam az előbb, a cikkírást még gyakorolnom kell :)
2012. aug. 19. 15:44
 8/11 A kérdező kommentje:
Tucatblog tartalom eltüntetve, vagyis a kategória hamarosan, a posztokat tis törlöm.
2012. aug. 19. 15:53
 9/11 A kérdező kommentje:
Sziasztok még azt szeretném kérdezni, hogy mit változtassak a design-on? legyen sárgás? Mert nem tudom :)
2012. aug. 19. 15:59
 10/11 anonim ***** válasza:

Design-ügyileg:

1: Ne legyen 2 menü. (kék/fekete menük)

2: A menüpontokra ráhúzva az egeret sokkal jobb lenne egy magyar felirat.

3: Az oldal vagy legyen fix szélességű, és akkor a felső képet is úgy igazítsd, vagy legyen dinamikus és maradjon a mostani kép. AZ ilyen T betűt formázó oldalaktól herótom van. Továbbá az a kép kicsit egybe üthetne a háttérrel.

4: Most már, hogy felhívtad rá a figyelmem, látom, hogy 2 FaceBookos doboz van. Egy is elég.

5: Naptár nem kell. Van a gépen is.

6: Ha tudod, magyarosítsd a "RECENT POSTS" szöveget, a "Read More"-ral együtt.

7: Normális háttér. Jobb oldalt már tűrhető, a másik felén kisüti a szemem.

8: Normális színvilág. Miattam lehet bugyirózsaszín is, de ne álljon a szivárvány összes színéből.

9: A "Lorem ipsum..." nem igazán jó egy kész oldalon. Vagy töltsd fel tartalommal vagy vedd ki azt a dobozt.

Ránézésre ennyi. Szerintem.

G.

2012. aug. 19. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!