Van egy ingyenes honlapom, szeretném .hu-ssá tenni. Kell hozzá webtárhely?
Mihez tudok kezdeni, ha csak domaint vásárolok és tárhelyet nem? Lehet ezt később módosítani?
Tegyük fel: van egy gportalos honlapom, de szeretném, ha a .hu-ra is beugrana, ne kelljen az érdeklődőknek ilyen hosszú címet begépelni.
Köszi a válaszokat! A gportal csak egy példa volt, hirtelen az jutott eszembe, mert gondolom a weebly.com-ot kevesebben ismeritek. Szóval a lényeg: ha vásárolok egy domain címet, akkor azt át tudom irányítani a már meglévő ingyenes honlapomra.
És ha később nem ingyenes honlapot szeretnék? Akkor vásárolhatok hozzá bármelyik cégnél tárhelyet, ahova aztán feltölthetem a fájljaimat?
Köszi!
Na igen, ez lenne az optimális, csak az a gond, hogy nem értek a HTML, PHP stb, nyelvekhez, tehát én csak a designt tudnám összerakni. Azzal is csak a gond van, hogy pénzt kellene kiadni, hogy valaki meg is csinálja nekem, hogy az úgy működjön, ahogyan én elképzeltem a grafikus felületen.
"Hát ez ilyen sport, neked kell eldönteni, hogy megéri-e."
Egyrészt igaza van a kolegának.
Másrészt javasolnék neked egy ingyenes portalrendszert.Ehez nem kell "programozónak" lenni.Ehez totálisan elég ha a guglit bújod :) van magyar nyelvű fórom stb.Szerintem kezdőként is menni fog !
esetleg "ingyenes" tárhelyeken is ki tudod próbálni.a legtöbb ilyen "szolgáltató" támogatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!