Faxa de első ránézésre fingom se volt, hogy mi akar ez lenni. Az általános internetező juzer, ha ezt meglátja lép is tovább, mert nem fog energiát rászánni hogy kihámozza mi is ez, pl.: kézírásos írás.
Látom a képszerkesztéshez értesz, de még fejlődni a kezelhetőség és érthetőség irányába.
Ha megtalálom azt a könyvet amit néztem neten belinkelem.
Nos.
Újra én.
Itt vannak a linkek, de előtte megejtenék pár szót. Természetesen jó a desingelés, bár túlzásokba nem szabad esni. A legjobb az egyszerű de nagyszerű megoldás. Képzeld el azt, ha csinálsz 1 desing-et majd utána csinálsz még több 100db-ot, majd évek múltán visszatért ehhez.
Ezt kérdeznéd magadtól:
- Mikor is csináltam ezt?
- Mit akartam közölni?
- Mit akartam eladni?
- stb...
Ezeket javaslom. Torrenten letöltöd, vagy megveszed ez már rajtad áll.
4,5 csillag, nem totál idegen színeket raktál össze, ez tetszik, szép az összhangja, ízléses. Mióta dolgozol szabadúszóként ilyen projekteken?
Apróságok amiken lehet javítani:
-a képernyőképeknek legyen valami kerete (ne fehér), mert nagyon rikítanak a bézs háttéren
-ha kielemsz szöveget színnel (pl. alján a FAQ-ot), azt láthatóbban tedd meg, valami világosabb sárgával, de én bíborpirossal próbálkoznék
-ahogy írták előttem a betűtípus nem feltétlen a legjobb választás
-maga a téma kicsit idegen a webes témától, de ha ez szándékos, akkor nem szóltam
@ #3
Köszönöm szépen, megtaláltam ebook-ként, még ma este kiolvasom! Találtam igazságot abban amit leírtál, köszönöm az építő jellegű kritikát!
@ #4
Köszönöm a tippeket, van ízlésed hozzá. Kb. 1 éve készítettem el az első fizetős designomat, az előtt is voltak próbálkozások, bár gyengék.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!