Weboldallal hogyan lehet pénzt keresni?
Most volt a TV-ben egy nő, aki azt mondta, hogy van egy weblapja, kétmillió látogatója volt, és nagyon jövedelmező.
Nekem vannak internetes szakkatalógusaim (több témakörben), már én is túl vagyok a kétmillió látogatón (összesítve), de sajnos azt kell mondanom, hogy eddig még semmi pénzt nem kerestem vele. Pedig napi szinten elég sok időt szánok erre, így igazságtalannak érzem, hogy semmi jövedelmen nincs belőle.
Hogyan lehet hirdetőt szerezni ezekre a szakkatalógusokra?
Napi átlag 3000 látogató jön. Mennyit szoktak kérni ennyi látogató mellet a kiemelt hirdetőhelyekért?
Ha olyan sok pénzt keresel akkor érdemes vállalkozóként csinálni, meg asszem van is egy összeghatár ami fölött ez kötelező.
Egyébként nem az számít hogy eddig mennyi látogatód volt összesen hanem hogy naponta átlagban mennyi látogatód van. Adsense-be vagy etargetbe belevágni nem érdemes napi ezres nagyságrendű látogatottság alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!