Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hol tudom ezt megkérdezni?

Hol tudom ezt megkérdezni?

Figyelt kérdés

Az érdekelne, hogy szabad-e úgy képeket és flash játékot megjeleniteni, hogy az src-je más oldalra mutat. Szerintem akkor a másik oldal serverét terheljuk.

Ezt szeretném valahol megkérdezni, de nem bizok a gyik.hu-s válaszolokban.

köszönöm

2012. aug. 13. 14:55
 1/3 anonim ***** válasza:
Sajnos az oldal tagjai nem tudnak erre válaszolni, mivel az általuk közvetített információ nem megbízható.
2012. aug. 13. 14:58
 2/3 anonim ***** válasza:

És még csak nem is kultúrált vagy segítőkész.

Amúgy lehetséges, de ezt nem a Gyakorikérdések vagy a bíróság fogja neked megmondani, hanem az említett oldal. Miniclip-es flasheket pl. oda linkelsz ahova akarsz, mert ők kapják a nézettséget meg amúgy is ingyenes. Ha nem Newgroundsról, Miniclipről vagy valami hasonlóról van szó, hanem kisebb oldalakról amik lehet hogy nem örülnének ha százezren nyitogatnák meg, az mér más téma. Keresd fel az említett oldal adminját.

2012. aug. 13. 15:15
 3/3 A kérdező kommentje:

Nem talaltam kielégitonek a valaszokat, de ezt mar megszoktam errefelé.

azért köszönöm.

2012. aug. 13. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!