Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a tárhelyszolgáltatóról?

Figyelt kérdés

Üdv!

A jövő hét folyamán szeretnék egy domaint regisztráltatni és mellé egy ingyenes tárhelyet igényelni.

A legfőbb cél az lenne, hogy a szolgáltató szerverei bírják majd azt az 1 szerencsétlen oldalt, amit el akarok készíteni. :D

Róluk lenne szó: [link]

Stabil szervereik vannak? Megbízhatóak? Segítőkészek?

Köszönöm előre is!

2012. aug. 12. 18:04
 1/4 anonim ***** válasza:
Terheléstől függ, hogy bírják-e. Ha komolyabb oldalt akarsz akkor normális tárhelyszolgáltatót válassz. A Newhosting olyanoknak jó akik kis látogatottságú oldalt szeretnének és belefér ha néha ok nélkül elveszi minden a tárhelyről. A segítőkészségükről meg inkább nem mondok semmit. Maradjunk annyiban, hogy ha valami gebasz van jobban jársz ha belenyugszol.
2012. aug. 12. 19:19
 2/4 A kérdező kommentje:

Egy nem túl bonyolult felépítésü hobbioldalt akarok, ez az egyszerre 10-15, max. 20 fös látogatottság valószínüleg ritkán fordulna elö, úgy 5-6 fö lenne egyszerre számításaim szerint.

Szóval ezt akkor valamennyire bírná?

2012. aug. 12. 19:30
 3/4 József gazda válasza:

Én inkább őt ajánlanám:

[link]

Nekem nagyon bejött, egy srác csinálja.

Olcsó, megbízható és nagyon segítőkész.

Ha kell még a weboldal elkészítésében is segít.

2012. aug. 20. 12:58
 4/4 A kérdező kommentje:

Már lefoglaltam egy tárhelyet, sőt, a honlapom is elindult, de ha a jelenlegi tárhelyszolgáltatónál gubanc van, akkor ránézek a srácra.

Köszönöm! :)

2012. aug. 21. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!