Warning: session_start () [function. Session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at C:\killer_mod\xampp\htdocs\megastore\login. Php:150) in C:xampp\htdocs\srrclan\login. Php on line 154?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Nem értem a hibát mivel amit jelez hibának az a <?php és nem engedi a session_Start(); funkciót :S
2012. júl. 24. 09:27
1/7 Antimod válasza:
A session_start függvény előzzön meg mindent. A "headers already sent" akkor szokott megjelenni, ha már van az előállított html-nek fejléce, és utána akarsz adni neki mégegyet.
2/7 anonim válasza:
Pontosan, vagy az ob_start ( [link] ) és társaival várakoztasd a kimenetet amíg le nem fut a session_start, vagy ez előtt ne legyen semennyi html, de még egy üres sor sem.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi. megoldottam. :)
2012. aug. 16. 12:42
4/7 anonim válasza:
Az a kemény, hogy még UTF-8 BOM-ra is kiveri a hisztit. Vérciki, hogy még mindig nem javították.
5/7 anonim válasza:
Érdekes módon csináltam pár oldalt és csak 2* volt ilyennel bajom, az első 2 oldalamon.
Ez nem hiba eredménye, hanem egyszerűen nem megfelelő használaté.
6/7 anonim válasza:
Én az UTF-8 BOM-ról beszéltem, nem a bufferbe írás utáni session startról.
7/7 A kérdező kommentje:
Észre vettem h a www.atw.hu-nál csinálja csak ezt :( localhoston megy rendesen(mostmár)
atw-n minden megvan ugyan az az egész éééés nem akaródzik működni a session_start(); sem a session_destroy();
Kérlek segítsetek!
(Nuked-Klan-osnál megy minden csak nekem nem. :( )
2012. szept. 27. 15:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!