Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Magentás mobilinternetem...

Magentás mobilinternetem szoftvere 128Kbps-t mutat mig a netlimiter 30kbps-t mér. Szerintem a netlimiteré lehet a valós, korábbi 128as vonalas netem klasszisokkal gyorsabb volt (ott a limiter ugyanannyit mutatott). Mi lehet a hiba?

Figyelt kérdés
kiegészítések 4es stick em van 1Giga korlátos netem ami 128ra csökkent a túllépés után.Elötte 3-400Kbps-el jött bár akkor nem hasonlítpottam össze a limiterrel.
2009. aug. 30. 19:42
 1/1 anonim ***** válasza:
A kapcsolódó szoftver azt írja ki mennyi a csatlakozási (elméleti maximum) sebesség. A Netlimiter meg az adatforgalombl számol aktuális sebességet. Szóval tényleg az a valós. Mobilnetnél két házzal, de akár két méterrel arrébb is lehet, hogy HSDPA/3G helyett GPRS/EDGE kapcsolódás van, ami lényegesen lassabb.
2009. aug. 31. 07:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!