T-home router hiba? Miért nem enged be?
Figyelt kérdés
Ma T-home routerembe akartam belépni a megadott IP címen.
Jelszó illetve a felhasználónév a gyárin maradt,1000 éve ugyanaz.Mindíg beengedett.Most azonban nem.
Tudna valaki segíteni???
Fontos lenne,előre is köszi!!
2011. okt. 16. 19:40
1/3 Argloss válasza:
Ha gyári beállításokon használtad, akkor megeshet, hogy egy vicces kedvű szomszéd átállította... Biztos van rajta valahol RESET gomb, azt megnyomva visszaáll gyári beállításokra és újra be tudsz majd lépni...
2/3 A kérdező kommentje:
De ha resetet nyomok,akkor nem lesz netem.Az nem jó megoldás.Ja,és nemhiszem hogy a szomszéd eltt volna,mert honnan tudná az alapértelmezett átjárómat?
2011. okt. 16. 20:16
3/3 Argloss válasza:
Nem kell hozzá hihetetlen nagy tudás, hogy sok dolgot megtudjon az ember. Ebben az esetben bőven elég ellátogatni a T-home oldalára és megnézni az alap beállításokat. Hogy honnan tudja, hogy neked tőlük van routered? Ha nem állítottál át semmit, akkor a Wifi hálózat nevéből simán kiderül...
Nem tudom, hogy neked ilyen van-e, de itt a beállítása egy T-home routernek:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!