Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Titeket milyen témájú weblapok...

Titeket milyen témájú weblapok érdekelnek?

Figyelt kérdés
2012. júl. 21. 17:17
 1/8 anonim ***** válasza:
Számítástechnika.
2012. júl. 21. 17:28
 2/8 MaXXeGee ***** válasza:
100%
A legtöbb keresés a Google statisztikája szerint, a szex szóra van ... :D
2012. júl. 21. 17:32
 3/8 anonim ***** válasza:
A Számítástechnika -> Weblapkészítés-ben tetted fel a kérdést. Szerinted hány olyan ember fog ide jönni és válaszolni, akik az Ezotéria témában válaszolgatnak elsősorban?
2012. júl. 21. 17:49
 4/8 anonim ***** válasza:
komolyan mondom, de ne wablapot csinálj, hanem alkalmazást, ami kijavit ha valaki nem ír helyesen.
2012. júl. 21. 17:57
 5/8 A kérdező kommentje:
nem én csinálok weblapot..egy ismimnek kellene. de sztem mindenki úgy ír ahogy akar..
2012. júl. 21. 17:58
 6/8 anonim ***** válasza:

Előző vagyok!

Tudod mi érdekli az emberek nagy részét!

3 dolog!

-politika

-szex

-élelmiszer

ÉS ilyen oldalt értelmetlen csinálni...

Ott az Origo..

Azzal nem tudod felvenni a versenyt..

2012. júl. 21. 22:53
 7/8 anonim válasza:
Ha épp a felvételi eredményeimet szeretném megnézni, akkor valószínűleg nem egy szőnyeggyártó cég honlapját fogom felkeresni, viszont ez fordítva is igaz, szóval mindig olyan témájú amihez kedvem van. Remélem érted miről beszélek
2012. júl. 22. 15:07
 8/8 A kérdező kommentje:
kösz a normális válaszokat.
2012. júl. 25. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!