Polgox kérdése:
Posterous vagy Tumblr?
Figyelt kérdés
Mikroblogot szeretnék készíteni és a legkedveltebbek közül nem tudok választani. Posterous vagy Tumblr? - A blogspot-ot is kedvelem főleg a widget(pl. Twitter,Flickr) beillesztések miatt,ezek a Posterous és Tumblr esetében igen csak nehézkesek.De aki tapasztaltabb az leírhatná,melyiket találja kényelmesebbnek felhasználó/látogatóként. Egyedül a Posterous támogatja a regisztrálatlan felhasználók hozzászólását viszont kicsit mintha lassú lenne. A Tumblr gyors(mobilról is),és átláthatóbb de ott nincsenek kommentek. De ha jön egy laikus akkor melyiket találhatja felhasználóbarátnak?2012. jan. 29. 13:49
1/2 anonim válasza:
hát én a Posterous-t nem ismerem, viszont azt tudom, hogyha a blog tulajdonos engedi, akkor Tumblr-n is lehet hozzászólni :)
2/2 anonim válasza:
Én a tumblrt ajánlom. Gyorsabb is meg minden. Egyébként vannak kommentek csak regisztrálni kell a disqus.com-on, hozzá kell adni az oldalad, kapsz egy "kódot" (az oldalad nevét) és beilleszted tumblr-n a téma szerkesztőjénél..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!