HTML - hogyan dolgozzak vele?
Szeretnék blognak témákat gyártani, de még szinte semmit sem tudok róla; hogyan kezdjek neki, hogy megtanuljam az alapokat, és hogyan jussak el addig, hogy kész témáim legyenek?
Próbáltam egyedül, de elég bonyolult.
Találtam konkrétan ehhez a blogrendszerhez tartozó tutorialokat, de ezek mind angolul vannak és nehézkes megértenem a sok nem ismert szó miatt. :/
keress olyan oldalakat, amik az alap tag-ekkel foglalkoznak. vegyél ki nyugodtan oktató könyveket.
amúgy azért, mert ezek úm "csak" blogok, attól még épp elég nehéz, illetve hát fárasztó témákat írni rájuk.
ajánlom, hogy a html programozás mellé vegyél ki egy könyvet a css-ekről is, ugyanis az is kell hozzá :)
html-ből igazából nem kell kifejezetten sok, inkább a CSS kell :)
(css - stíluslap; meghatározza az oldalon szereplő kinézetét)
ja meg a div-ekről :)
ha van kérdésed nyugodtan írj :)
Nem szeretnék számítástechnikus lenni, ahogy írtam, nem is igen értek hozzá, az angolom pedig nem elég ehhez a területhez. Az online fordító pedig nem valami célravezető, de azért köszönöm a tippeket. :)
Kedves utolsó, köszönöm a segítséged, akkor megpróbálok valahogy nekivágni... :)
Nem vagyok lusta, egyszerűen ez a téma nekem elég nehéznek tűnt, ezért megkönnyítettem volna a dolgom azzal, hogy magyarul tanulom.
Igen, Tumblr témákhoz kellene.
Nekem ez segített keveset. Én is most kezdtem, a Tumblr-t szerkesztem, mert ebben már van egy alap megadott HTML-kódsor. Szerintem érdemes neked is csinálnod egyet.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!