Mi a véleményetek erről az oldalról? (a többi információ lent)
[link] ezt az oldalt ez előtt egy évvel csináltam, de úgy érzem csak most tudtam igazán tökéletesíteni.
Mi a véleményetek őszintén, ahogy ti látjátok??
Az ötlet maga nem rossz, de csak akkor, ha fent is tudod tartani. Putlocker helyett pl. saját magad is hostolhatnád a videókat, és próbálj mindenből magyar szinkronost szerezni, akár magad által felvettet is. Az ötlet azért állja meg a helyét, mert ezek a filmek bárhol megtalálhatóak, csak nem magyarul. Magyar szinkronos filmet szerezni az interneten meg elég keserves, főleg jó minőségben, és főleg ritka, kevésbé ismert filmeket.
Design-on javíts egy kicsit, egyszerűbb, hasznosabb kinézetet neki és jóval több kontentet. Aztán meg terjeszd Fészbukon meg akárhol ha tudod, és esetleg minimális reklámozással lehet bevételed is.
kinézetre tetszik, többet sajnos szakmailag nem tudok hozzászólni!:D
Már ki is néztem magamnak a paranormal activity 3at, mert eddig csak feliratosan láttam!!:D de az a baj, hogy nem tudom letölteni:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!