Ezt olvastam a neten: Profi ingyenes online honlapszerkesztő nincs. Érdekelne, mi a véleményetek a Nanoweb.hu oldalról. Ez már jó? Vagy milyen?
Hááát, elég gagyi oldal, szóval a vele elkészült sem lesz valami jó...
Viszont meglepett, hogy valid a főoldaluk.
Bár ettől függetlenül ronda.
A szerkesztőfelületet nem néztem, emiatt nem fogok regisztrálni...
A design végülis nem rossz, de lehetne szebb. Felül a két kép nekem valahogy nem illik össze. A második kép valamiért image mapként működik, de semmit nem csinál - igaz, telefonon néztem, lehet, hogy ez csak nálam van így, majd egyszer ránézek gépen is. Ami idegesített, az a felbukkanó reklám. Oké, hogy kicsit rácsúszott a szövegre, de minden újratöltésnél újra megjelent. Ha egyszer bezárom, akkor maradjon bezárva, legalább egy napig. Nem azt akarom nézegetni.
A helyesírás, mint már fentebb is írták, katasztrofális. Rengeteg a hiba, és nem csak vesszőhibák. Illene ezeket kijavítani.
Nem értem, hogy miért regisztrációs űrlap van a kezdőlapon, és miért nem beléptető, de ez legyen a legnagyobb bajom. A regisztráció résznél egyébként linkelve van a szövegben a szabályzat, a kezdőlapon nem. Ez legyen egységes.
Ami viszont a legnagyobb gondom, az a demó oldal. Az minden, csak nem profi. Helyből 10 hibát dob ki a validator, tehát fejlesztői szemszögből is problémás, de ahogy kinéz... Két oldalsáv, értelmetlen scriptes elemekkel telerakva... A divek egymásba csúsznak. És valljuk be, láttunk már szebb fórumot a lap alján találhatónál. Egyébként szép dolog a HTML5, de pl. a Win7-be beépített IE8 nem támogatja, és elég sok felhasználó használja (sajnos). A böngészők felzárkóznak/felzárkóztak a HTML5-höz, de ez nem jelenti azt, hogy a felhasználók is...
Mindenesetre ha lesz időm, megnézem az oldalakat gépen is, kíváncsi vagyok, úgy hogy néz ki. Ha kapok egy tesztfelhasználót, akkor szívesen ellenőrzöm majd a kezelőfelületet is (utólag nyugodtan törölhetitek), de emiatt azért nincs sok kedvem regisztrálni.
Az oldal design-ja nekem is kissé fapadosnak tűnik. Nem sugárzik belőle túl sok bizalom, ha már ilyen szolgáltatást nyújtotok erre ügyelni kéne.
A popup banner valóban zavaró, elég ha session-önként egyszer ugrik fel.
A honlapot végigböngészve sok ígérettel találkoztam, de semmi konkrétumot nem láttam leírva. Mekkora tárhely van biztosítva az egyes honlapoknak, vagy mekkora a maximális igénybevehető tárhely, vagy mi az a határ ami felett fizetni kell érte?
Létrehozhatnátok valóban működő demo oldalakat, amelyeket a szerkesztő felülettel hoztatok létre, mert egy videó nem túl meggyőző.
IE9 alatt az oldal nem fest túl szépen, IE8 alatt pedig egyszerűen széthull. Miután a WinXp használók fele még IE8-at használ, egy webszolgáltató cégtől nem vár ilyen bakit az ember.
Ennek ellenére én üdvözlöm a kezdeményezést, mert látatlanban ha tényleg tudja azokat a dolgokat (és a fentieket kijavítjátok), akkor jó alternatívája lesztek a gagyi ucoz, enoldalam meg kitudja miknek.
Köszi srácok az észrevételeket és az ötleteket! Privátban is kapjuk a hasznos tanácsokat rendesen és dolgozunk a fejlesztésen és a megoldásokon. Mint ahogy azt láthatjátok, az oldal csak mostanában indult. Az első perctől kezdve az volt a célunk, hogy a visszajelzések alapján végezzük majd a fejlesztéseket, hiszen így lesz a legjobb az oldal, és nagyon is hajlandóak vagyunk dolgozni az értelmes ötletek megvalósításán.
A desing-t sok kritika érte. Nem sokat tervezünk ezzel bíbelődni. Nem a mi szakmánk. Ha van valaki, aki nem csak szapulni tudja, hanem képes megcsinálni a lehető legprofibb design-t, az majd jelentkezik és megegyezünk vele. Erre ez az ötlet és ez is maradt. Tehát azt már tovább nem szükséges fikázni. Fikázzatok valami mást.:) Csak adjatok hozzá megoldási javaslatokat is. Köszi!
A "2 perc alatt" és a "profi" elég nagy túlzás, én ezt így nem reklámoznám. Az ilyen "weboldalgyártó" oldalak amúgy is tele vannak korlátozásokkal, egy profi weboldalon minden, ismétlem, MINDEN szerkeszthető, változtatható. Nem sablonból épül a profi weboldal, az azt kezelő egyén műve az első vonaltól az utolsóig minden összetevő, ami ott van ahol ő akarja, úgy néz ki, ahogy ő akarja stb. A gerillamód kényszerített reklámablak induló oldal lévén alapból rossz ötlet. Mindenki utálja, ha meglátogat egy oldalt annak tartalmáért és idegesítő hirdetések nyoimulnak a képébe.
Mindezeket félretéve, sok sikert kívánok az üzemeltetéshez, az ötlet nem rossz, csak a félrevezetés szűnjön meg és menni fog ez. Tudom, ami jól hangzik, az jól hangzik, de ettől nem lesz több sem a látogató, sem a regisztráló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!