Van egy új közzöségi oldal,Ti regisztrálnátok rá? Ha nem, akkor miért nem?
Figyelt kérdés
www.publicspirit.hu!2012. jún. 7. 17:57
1/11 anonim válasza:
Nekem anno a FB-kal is fenntartásaim voltak. Nem is vagyok fent rajta. Kitudja ki használja fel az általam megadott adatokat... ÁSZF ide vagy oda...
2/11 anonim válasza:
Azért mert senki sincs fent rajta.
3/11 anonim válasza:
Régen az emberek egymást jelentgették, most meg mindenki magát.
4/11 anonim válasza:
Csak azért, mert van egy új közösségi oldal, regisztrálnom kéne rá? A Facebookon sem azért vagyok fent, mert annyira érdekel, sőt, még a szolgáltatások minőségét sem szeretem, egyszerűen csak hasznos. Böngészel az interneten, már mindenhol ott van a "megosztás" gomb. A Facebook az elsőszámú, de a Google+ meg a Twitter élesen követik . Mit tud ez a "publicspirit" amiért regisztrálnom kéne rá? Tulajdonképpen ez a "közösségi oldal" nagyon fel lett fújva annak idején (meg még most is fel van fújva), amit ott tudsz csinálni azt meg tudod csinálni egy jobb fajta fórumon is.
6/11 anonim válasza:
A közösségi oldalak csak úgy használhatóak ha közösség van rajtuk. Egy frissen indulón pedig nincs, mert már mindenki fennvan n+1 másikon. Lekéstél róla, mintha ma szeretnél ingyen e-mail rendszert indítani (mondjuk 2 megás tárhely mellett), vagy warez ftp-t.
7/11 anonim válasza:
most komolyan?
facebook like box....
te normális vagy margit?
8/11 A kérdező kommentje:
Egy közösségi oldal valóban csak úgy működik ha sok ember van rajta, de ha ez miatt nem regisztrál senki, akkor soha nem lesznek rajta annyian , hogy regisztráljanak.. ez egy paradoxon XD
2012. jún. 8. 13:56
9/11 anonim válasza:
pár embert biztos össze tudsz szedni, és ha azoknak tetszik ők is tovább fogják hirdetni.. Nehezen, és lassan de valamennyire gyűlni fognak..
10/11 anonim válasza:
tegyél bele olyan funkciót amit az fb-n a többség utál és jönni fognak a népek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!