Ingyenes weblapszerkeszto oldal titkositasa?
Figyelt kérdés
Olyan honlapot szeretnek letrehozni, mely csak csaladom szamara lenne elerheto.
Kulfoldon elunk parom, en es kislanyunk. A csalad szeretne sok kepet latni az unokarol, de mar utalom facebook, iwiw oldalakat. Nem tetszik az egesz, ugy, ahogy van. Egy egyszeru honlapot szeretnek letrehozni, ahova felrakhatnam a kepeket.
Olyan kene, ami korlatlan mennyisegben megengedi a kepeket es valamilyen uton modon nem lathato a nagy kozonseg elott, valamint ingyenesnek kell lennie.
Talaltam egy jo kis weblapszerkesztot, ami eleg jo nekem. Gagyi, de nekem nem is kell hiper-szuper. A hupont.hu. Csak nem lehet- vagy legalabb is eddig meg nem talaltam meg a modjat- titkositani.
Tudtok ilyet nekem ajanlani? Koszi elore is.
2012. máj. 21. 09:18
11/15 A kérdező kommentje:
oke, azt hiszem megvan. A picasa amugy is eleg zavaros nekem.
2012. máj. 21. 12:17
12/15 A kérdező kommentje:
Akkor 90 nap utan nem torlik a kepeimet?
2012. máj. 21. 12:43
13/15 A kérdező kommentje:
Letrehoztam ket fiokot, felvettek egymast a cimjegyzekbe. Az egyikre hoztam letre egy albumot par keppel. Engedelyeztem, hogy a masik megnezhesse a kepeket, de megse latja. akkor mos mi van?
2012. máj. 21. 12:48
15/15 anonim válasza:
A picasa-hoz gmail-os fiók kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!