Ingyenes weblapszerkeszto oldal titkositasa?
Olyan honlapot szeretnek letrehozni, mely csak csaladom szamara lenne elerheto.
Kulfoldon elunk parom, en es kislanyunk. A csalad szeretne sok kepet latni az unokarol, de mar utalom facebook, iwiw oldalakat. Nem tetszik az egesz, ugy, ahogy van. Egy egyszeru honlapot szeretnek letrehozni, ahova felrakhatnam a kepeket.
Olyan kene, ami korlatlan mennyisegben megengedi a kepeket es valamilyen uton modon nem lathato a nagy kozonseg elott, valamint ingyenesnek kell lennie.
Talaltam egy jo kis weblapszerkesztot, ami eleg jo nekem. Gagyi, de nekem nem is kell hiper-szuper. A hupont.hu. Csak nem lehet- vagy legalabb is eddig meg nem talaltam meg a modjat- titkositani.
Tudtok ilyet nekem ajanlani? Koszi elore is.
Tudnal pontosan egy vagy tobb ilyen oldalt ajanlani? Vagy hogy keressek ra?
koszi
Én nem használtam túl sokat, de tudtommal a Picassa-ba feltöltött képek is be lehet úgy állítani, hogy csak az adott URL birtokában nézhető meg. Egyetlen hátránya: 1 GB-os mérethatár van.
Esetleg el tudok képzelni valamiféle dropboxos megoldást, amivel könnyen egyszerűen lehetne a képeket átadni. (Csak be kell húzni a megfelelő mappába, majd a másik gépen kihúzni a megfelelő mappából.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!