Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Ingyenes weblapszerkeszto...

Ingyenes weblapszerkeszto oldal titkositasa?

Figyelt kérdés

Olyan honlapot szeretnek letrehozni, mely csak csaladom szamara lenne elerheto.

Kulfoldon elunk parom, en es kislanyunk. A csalad szeretne sok kepet latni az unokarol, de mar utalom facebook, iwiw oldalakat. Nem tetszik az egesz, ugy, ahogy van. Egy egyszeru honlapot szeretnek letrehozni, ahova felrakhatnam a kepeket.

Olyan kene, ami korlatlan mennyisegben megengedi a kepeket es valamilyen uton modon nem lathato a nagy kozonseg elott, valamint ingyenesnek kell lennie.

Talaltam egy jo kis weblapszerkesztot, ami eleg jo nekem. Gagyi, de nekem nem is kell hiper-szuper. A hupont.hu. Csak nem lehet- vagy legalabb is eddig meg nem talaltam meg a modjat- titkositani.

Tudtok ilyet nekem ajanlani? Koszi elore is.

2012. máj. 21. 09:18
1 2
 1/15 Csiß ***** válasza:
Keresel egy ingyenes tárhelyszolgáltatót és teszel rá egy wordpresst vagy egy e107-et.Mindkettőt be lehet állítani jelszavas hozzáférésre.
2012. máj. 21. 09:21
 2/15 A kérdező kommentje:

Tudnal pontosan egy vagy tobb ilyen oldalt ajanlani? Vagy hogy keressek ra?

koszi

2012. máj. 21. 09:24
 3/15 2xSü ***** válasza:

Én nem használtam túl sokat, de tudtommal a Picassa-ba feltöltött képek is be lehet úgy állítani, hogy csak az adott URL birtokában nézhető meg. Egyetlen hátránya: 1 GB-os mérethatár van.

Esetleg el tudok képzelni valamiféle dropboxos megoldást, amivel könnyen egyszerűen lehetne a képeket átadni. (Csak be kell húzni a megfelelő mappába, majd a másik gépen kihúzni a megfelelő mappából.)

2012. máj. 21. 09:49
 4/15 anonim ***** válasza:

[link]

van rajt titkositás is tehát csak jelszó birtokában láthatoak a képek

2012. máj. 21. 10:53
 5/15 A kérdező kommentje:
Koszi, az utolso linket kiprobalom, kozben ajanlotta ismerosom is a picasa-t, mindossze 3/4 oraja probalok regisztralni oda, de majd 30 eves fejjel nem vagyok eleg idos hozza...felhuztam magam rajta nagyon, ugyhogy oda tutkeraj nem regelek
2012. máj. 21. 10:58
 6/15 A kérdező kommentje:
Az utolso link ugy tunik elofizetos:(
2012. máj. 21. 11:03
 7/15 A kérdező kommentje:
Most a picasa-hoz nem mindegy, hogy milyen e-mail-lel regelek, mert most mar csak arra tudok gondolni, hogy a hotmail-es email cimem nem jo oda. De akkor milyen e-mail kell oda, mert nem azt irja, hogy nem jo az e-mail, hanem azt, hogy must be certain age...28 eves vagyok, az nem eleg?!
2012. máj. 21. 11:23
 8/15 A kérdező kommentje:
egyszeruen meghulyulok ettol...mert nem tudok letrehozni accountot. Azt irja, ugy irjam be a szuletesi datumomat, hogy elobb a ho, aztan a nap, aztan az ev, es en ugy utom be, szoval az nem lehet baj.
2012. máj. 21. 11:29
 9/15 anonim ***** válasza:
nem előfizetős
2012. máj. 21. 11:38
 10/15 A kérdező kommentje:
Regisztraltam arra a linkre, de hogy kell jelszoval levedeni? Kerlek ird meg, koszi
2012. máj. 21. 12:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!