Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hogyan küszöbölhetem ki a...

Hogyan küszöbölhetem ki a tanulási nehézségeimet?

Figyelt kérdés
2. éves egyetemista vagy, könnyedén vettem az elemit és a szakközepet, mindenféle erőlködés és tanulás nélkül 4-5-ösre érettségiztem, most az egyik legnehezebb egyetemen vagyok és rá kellett döbbennem, hogy nem tudok tanulni. Nem is az, hogy sokáig tart amíg megértek valamit, csak rászánni magam, hogy leüljek. Érdekelne, hogy akinek volt hasonló probléma, hogyan oldotta meg, vagy akármilyen könyv, tanulmány, módszer, akármi ami segíthet. Köszönöm előre is, ha valaki szán rá időt, hogy leírja.

2012. máj. 19. 12:24
 1/2 anonim ***** válasza:

Ez a számítástechnika kategória amibe írtál.

[link]

2012. máj. 19. 12:33
 2/2 anonim ***** válasza:

Mivel az ált sulis és középsulis tananyag rettenetesen gyenge, így nem csoda hogy az onnan kikerülő emberek 90%-a nem tanult meg tanulni, mivel max valami debil értelmi fogyatékos az akinek eszeveszett magolásra van szüksége.

Szóval nem vagy egyedül, igazából nem olyan nehéz, leülsz és tanulsz,

2012. máj. 19. 12:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!