Van itt valaki, aki weboldalból "él"?
Aki vállalna, honlapkészítést, az dobjon meg egy privát üzenettel.
Rendeléseket közvetítek. Tehát akinek kell meló az írjon!!!!!
Igen van, általában én reklámozom ezt. Úgy látom nem kellene
05-14 11:40 Ez hülyeség nekem 1 oldalam hoz kb 800eurót /hó és alig van 15e látogatóm a hónapban. A javarésze visszatérő, alig 30% csak az új. Másik hogy nem kell ide minőségi cikk..az már van elég csak tudni kell hogy mit szabad és mint nem kitenni.
Nem nem baromság. Nekem annak idején volt egy jó ötletem megvalósítottam, felfutott az oldal és jó drágán eladtam, akkoriban ez nem volt olyan nehéz ügy. De aki ma úgy kezd neki, hogy gőze sincs hogy milyen oldalt akar indítani, semmihez nem ért igazán, annak a mai világban nem egyszerű mert már szinte minden témában tucatnyi weboldal van. Egyedül a minőségben na meg a mennyiségben elehet a már befutott oldalakkal "versenyezni". És még így sincs arra esély, hogy egy oldalt fel tud annyira futtatni, hogy havonta több tízezres látogatottsága legyen. Főleg ha most cseppen ebbe a világba és sem tapasztalata sem ismeretségi köre nincs ebben a témakörben,
18:13
Persze, tapasztalatlanság nélkül csak kóklerkedés lesz a dologból. De ez nem volt a kérdésben, és ezt mindenre rá lehet fogni. Egy hegesztő is sz@rul hegeszt míg nem lesz gyakorlata a dologban.
minden oldalra lehet szerezni 10k++ látogatót tök 8 hogy épp az adott oldalból 2 van, vagy 10 millió. Ugye itt is kijön a tudás szerepe.
Amúgy meg "gőze sincs hogy milyen oldalt akar indítani, semmihez nem ért igazán" az ne akarjon weboldalt csinálni, illetve ne akarjon ebből megélni. Ez is egy szakma ugyanúgy mint bármi más. Ide is kell tudás, gyakorlat és tapasztalat. Ha nem csinálod nem fog a szádba repülni a sült galamb, nem fog magától hirdetődni az oldal. Én a havi 800eurós oldalamért 2 hónapig napi 16 órát ültem a gép előtt, és 4 embernek a munkáját végeztem el. De megérte mert még most is működik, és nem kell csak napi 20 percet rászánnom.
Az Informatikusok elég keresettek mostanában, és mivel a számítógépekre épül a jövő ezért a jelentőségük egyre nőni fog. De általában egy weblapszerkesztő azzal foglalkozik hogy másoknak csinál weboldalt (pl.: cégeknek.) Ebből remekül meglehet élni, ha van egy kis fantáziád az oldal kinézetének kialakítására és ha érted a dolgod :D. Elvégzel egy informatikai fősulit/egyetemet, szerzel egy középszintű angol nyelvvizsgát + 1 diplomát és már mehetsz is külföldre dolgozni, királyként fogsz élni :DD. Na meg aki szereti a munkáját annak egész életében 1 órát sem kell majd dolgoznia....
Jah és amin kiakadtam: Mi az hogy "annyit keres vele mint egy NORMÁLIS munkával" ??????? Ez is normális munka. Vagy neked a gyárban robotolás a "normális" munka? Attól még hogy műveltség és ész is kell hozzá attól még normális munka .... -.- Furcsa felfogásod van az fix.
Amúgy igen vannak akik weboldal üzemeltetésből élnek, de nem sokan... Persze ha eszedbe jut egy korszak alkotó ötlet (mint pl. Mark Zuckerberg-nek a Facebook) akkor abból gennyesre keresheted magad :DD. Általába jön a kérdés, hogy hogyan keresel pénzt egy ingyenes oldallal mint pl. a Facebook? Nos, pl a reklámokból amit kiraksz az oldalra, persze jó pénzért :).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!