Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Milyen ingyenes tárhelyet...

Milyen ingyenes tárhelyet ismertek?

Figyelt kérdés

Keresek olyan ingyenes tárhelyet ahol a blogomat tudom írni. Fontos a WordPress-t támogassa.

Tudnátok ajánlani?

Atw megbízható még? ( Esetleg támogatja?

tegnap 23:21
 1/4 anonim ***** válasza:
Ingyen nincs semmi. Ahogy a facebook-on is az idődet és a szokásaidról információt kérnek.
ma 00:04
 2/4 SIDLER22 ***** válasza:

Az igazi ingyenes weboldalt saját magadnak kell futtatni.

Senki nem fog puszira eléd rakni teljesen ingyenes weboldal lehetőséget. Általában reklámmegjelenítés a "fizetség". De szerintem van olyan is ahol a Facebook-hoz hasonlóan az adatoddal üzletelnek.

ma 04:55
 3/4 anonim ***** válasza:

Az ATW-n régi PHP verzió van, ezért a WordPress nagyon régi verzióját támogatná csak.

Amit én ajánlok, jó és reklámmentes, az a Nethely: [link]

Ők 256 MB tárhelyet és korlátlan adatforgalmat adnak, választható a PHP verzió (WordPresshez ajánlott PHP 8.3 vagy 8.2), és gyors is. Ingyenes aldomaint is addnak, csak ahhoz nincs SSL, meg a 256 MB hamar megtelik, a WordPress, a téma és alapvető bővítmények kb. 150 MB-ot foglalnak. Sokszor nem lehet ezért frissíteni, mert megtelik a tárhely, ilyenkor a részletekben látod az URL-t, FTP-n feltöltöd a tartalmat úgy, hogy írja felül, utána felajánlja az adatbázis frissítést, tehát így tudod frissíteni, mivel a 256 MB-ot nem lépheted át.

ma 08:04
 4/4 Alex Fly ***** válasza:
Infinityfree?
ma 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!