Szerintetek milyen a blogom?
Ez egy kritikus blog. Tudom, hogy tartalmilag semmi, de azért az 1. posztról és a kinézetről érdekel a véleményetek.
Nem tudom, mit kéne ezen értékelni. A tartalmat nem, a kinézetet meg egy blogmotor csinálja... Továbbá én személy szerint falra mászok a magyar oldalon angol nyelvű menüktől, a hibás betűtípussal megjelenő ő, ű betűktől. Nem szeretem, ha valamire ráhúzom az egeret, erre szétugrik (pl. a "lájkolós" gombok, felugró menük). Nem kell 7 különböző megjelenési mód, főleg hogy a Classic és a Timeslide kivételével valami katasztrófa a megjelenésük. Tegyük még hozzá, hogy legörgetéskor a fél menüsor eltűnik, és ha ráállok, csak akkor jelenik meg újra. Ami hihetetlenül ronda. A cím ugyan link, de sehova nem vezet... Ezen kívül én nem szeretem a rózsaszín oldalakat, de ez az én bajom, a színvilág többé-kevésbé rendben van.
Ha a tartalmat is nézem: elgépelések mindenütt. Pl. címsorban is. "gyúnyolása", "Oke". Lehet, hogy csak engem idegesít, de miért kell pl. a vmennyire szó?... Sok volt az a plusz HÁROM betű?... És miért kell az első bejegyzés kivételével a "Senki nem tökéletes" kifejezés?... A nagy kedvencem pedig: egyenlőre. Ehhez hadd írjak ide egy idézetet:
<trinitix> egyenlore orulok hogy talaltam eletcelt
<koszik> egyenlore a sorozatgyilkos fog darabolni mielott kihordja a reszeid az erdobe
<koszik> a szo amit kerestel az 'egyelore'
Tehát nem tudom, mit kéne értékelnem... A minőséget nélkülöző tartalmat, vagy a még kevésbé minőségi kinézetet, amit nem is te csináltál... Milyen a blogod? Katasztrofális. Egyetlen pozitívum, hogy láttam már rosszabbat is...
Nyugi, szét fogják fikázni mert konkurencia vagy, de...
...javítsd a rossz dolgokat és csináld és csináld, jó lesz az majd :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!