Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Miért és el a keresőben jobb...

Miért és el a keresőben jobb helyezést a Wordpress alapú blogom, mint saját statikus weboldalam ugyanarra a kulcsszóra?

Figyelt kérdés
Én ezt nem értem, mivel tud többet a WP? Nem beregisztrált blog oldal, hanem saját domain nevemről nyitható /blog könyvtárral. A kulcsszavakra írtam meg mind a kettőt, sőt, a statikus oldalam még több kulcsszót is tartalmaz. Miért végez sokkal jobb helyen a wp? Tudja ezt valaki?
2012. márc. 30. 22:38
 1/3 anonim ***** válasza:
Azért, mert a wordpress alapból össze van kapcsolva a keresőmotorokkal. Tartalom, design, és kulcsszavak wordpressel jobb helyen lehetsz, mint egy full tartalmas kifinomult designos, SEO-zott oldal. Mert a wordpress kapcsolatban áll a keresőmotorokkal. Minden CMS így van.
2012. márc. 31. 05:52
 2/3 anonim ***** válasza:
Látni kellene az oldalakat, de én arra gondolok, hogy pár opció a wp-ben nyitva van, míg nálad nem is létezik, pl. linkek, felhő, post dátuma-írója, oldalak listája... talán a h1 h2 h3 megfelelő elhelyezkedése is számíthat.
2012. márc. 31. 12:19
 3/3 compactegon ***** válasza:

kiegészíteném az egyébként előttem helyesen szólókat.

kulcszszóból nem kell sok a közhiedelemmel ellentétben. 5-6 darab bőven elég, lényeg, hogy releváns legyen az adott (al)oldalra. manapság a robotoidok inkább az oldal leírását, címét, tartalmát figyelik. mivel blogról beszélünk, valszeg sűrűbben frissül mint az oldalad, több lényegi információ található rajta.

2012. márc. 31. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!