Milyen a blogom?
Figyelt kérdés
ma kezdtem szóval még nagyon friss. építőkritikákat is várok , de lécci ne úgy írjátok hogy 'fos' hanem kultúráltan mondjátok meg, hogy milyennek találjátok. Előre is köszi:)
2012. ápr. 6. 22:36
11/12 anonim válasza:
Abszolút egyetértek azzal, hogy a kritika ne törjön le senkit, én lassan 1 éve vezetek blogot, olvasói is vannak, szeretem, szívesen csinálom, stb. Utálom a divat bloggerket, nem értem mért jó az, hogy valaki a napirendjét leírja, meg "ma sétáltattam meg Güzükért...", az ilyen posztok mire jók...
Ugyanakkor: Aki ezt írta: "ert nem nekik írom, hanem magamnak", azzal sem értek egyet.
Ha nem nekik írsz, mért a netre írsz? Mért nem jegyzetfüzetbe?
12/12 kérdezzfelel válasza:
Belinkeled nekem? Kíváncsi vagyok rá... amúgy én is blogolok, igaz tegnap óta. Nem olyan sokan olvassák, de én folytatom. A kritikák ne érdekeljenek! Linkelsz? Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!