Lenne jövője egy ilyen társkeresőnek?
Hello
reggeltem pár társkereső oldalra... mindenhol pénzt kérnek azért, hogy az oldal "legjobb" funkcióit használhassuk. ha csinálnék egy oldalt, úgy, hogy nincs semmiféle korlát a használatában azt be lehetne indítani???
igazából az oldal már megvan. vagyis tegnap felraktam egy scriptet.
viszont full angol. Tehát első a fordítás lenne.
Egyedüli bevételi forrásnak arra gondoltam, hogy aki akarja egy emeltdíjas smsel eltüntetheti az adsense hirdetéseket az oldalról...
én sem rajzolom a pénzt. viszont gusztustalannak tartom, ezreket elkérni az emberektől csak azért h teljes jogú tagok lehessenek egy oldalon.
ui.: keresnék segítőket is akik értenek azért az adminisztrációhoz, tudnak angolul valamennyire esetleg láttak már PHP kódot :))))
üdv!
Sok ilyen oldal lenne és tuti van teljesen ingyenes is, szóval nem sok esély van arra, hogy életképes legyen a dolog.
(Illet teljesen nulla pénzből nem lehet kihozni igazán jól.)
"ui.: keresnék segítőket is akik értenek azért az adminisztrációhoz, tudnak angolul valamennyire esetleg láttak már PHP kódot :)))) "
Ahogy Te sem a semmiből varázsolod a pénzt, úgy más sem! Tehát aki "segít" neked, azt a munkaerőt finanszíroznod kell. Tehát így neked is bevételt kell termeljen az oldalad - ahogy a többi társkereső is -, amiből fizetheted a fejlesztőidet/karbantartóidat. Vagy felvállalod ezeket önköltségként. Amit nyilván nem engedhetsz meg magadnak.
Azt hiszem most kicsit visszavetettem a kezdeti lelkesedést...
Szerintem nincs értelme ilyesfajta törekvésnek, bár a gondolat nemes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!