Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Lenne jövője egy ilyen társker...

Lenne jövője egy ilyen társkeresőnek?

Figyelt kérdés

Hello

reggeltem pár társkereső oldalra... mindenhol pénzt kérnek azért, hogy az oldal "legjobb" funkcióit használhassuk. ha csinálnék egy oldalt, úgy, hogy nincs semmiféle korlát a használatában azt be lehetne indítani???

igazából az oldal már megvan. vagyis tegnap felraktam egy scriptet.

viszont full angol. Tehát első a fordítás lenne.

Egyedüli bevételi forrásnak arra gondoltam, hogy aki akarja egy emeltdíjas smsel eltüntetheti az adsense hirdetéseket az oldalról...

én sem rajzolom a pénzt. viszont gusztustalannak tartom, ezreket elkérni az emberektől csak azért h teljes jogú tagok lehessenek egy oldalon.

ui.: keresnék segítőket is akik értenek azért az adminisztrációhoz, tudnak angolul valamennyire esetleg láttak már PHP kódot :))))

üdv!

2012. márc. 24. 16:56
 1/6 anonim ***** válasza:
Ingyen is el lehet tüntetni a reklámokat, akár akarod akár nem, úgyhogy ha ez az egyetlen bevételi forrás, az nem lesz elég. Aki nem alapszintű felhasználó, annak az az első dolga hogy egy reklámblokkolót telepít, különben nem látná köztük a tartalmat.
2012. márc. 24. 17:01
 2/6 anonim ***** válasza:

Sok ilyen oldal lenne és tuti van teljesen ingyenes is, szóval nem sok esély van arra, hogy életképes legyen a dolog.

(Illet teljesen nulla pénzből nem lehet kihozni igazán jól.)

2012. márc. 24. 17:05
 3/6 A kérdező kommentje:
ja nem nulla pénzből akartam. ha jól tudom egy jó tárhely meg egy domain kell hozzá. más nemigazán szükséges.
2012. márc. 24. 17:07
 4/6 anonim ***** válasza:
de, kell még reklám! ugyanis csak úgy van értelme, ha sokan vannak a tagok, ahhoz meg reklámozni kell orrbaszájba magadat, hogy beinduljon... ahhoz pedig nagy mák kéne hogy pusztán ingyenes reklámlehetőségekkel megold ezt... de hajrá a dologhoz!
2012. márc. 24. 17:35
 5/6 anonim ***** válasza:

"ui.: keresnék segítőket is akik értenek azért az adminisztrációhoz, tudnak angolul valamennyire esetleg láttak már PHP kódot :)))) "

Ahogy Te sem a semmiből varázsolod a pénzt, úgy más sem! Tehát aki "segít" neked, azt a munkaerőt finanszíroznod kell. Tehát így neked is bevételt kell termeljen az oldalad - ahogy a többi társkereső is -, amiből fizetheted a fejlesztőidet/karbantartóidat. Vagy felvállalod ezeket önköltségként. Amit nyilván nem engedhetsz meg magadnak.

Azt hiszem most kicsit visszavetettem a kezdeti lelkesedést...

Szerintem nincs értelme ilyesfajta törekvésnek, bár a gondolat nemes.

2012. márc. 24. 17:54
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem is van társkereső oldalam, de nagyon nagy a konkurencia, szóval nehéz beindítani.
2012. márc. 30. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!