Lenne jövője egy ilyen honlapnak?
Figyelt kérdés
sziasztok.
nem tudom ismer e bárki is olyan honlapot ahol lányok hirdetik magukat... én személy szerint kettőről tudok. És lefogadom, hogy nagy látogatottságuk van. rosszlanyok.hu...
szerintetek, ha lenne egy rosszfiuk.hu a single kiéhezett nők ugyanúgy böngészgetnének?
2012. márc. 7. 17:56
1/4 kk5000 válasza:
Szerintem az ilyen oldalak hülyeségek , de a rosszlányok.hu más híresebb oldalakon hirdetik. Úgyhogy te is hirdesd az oldalt baráti körökben és híresebb oldalakon. Pl.:Online filmnézős oldalakon.
2/4 A kérdező kommentje:
hát igen, ezen múlik minden. kapcsolatok híján pénz kérdése az egész. de a kérdés az, hogy lennének e férfiak akik bevállalják, hogy közzé teszik magukat és persze lennének e nők, akik szívesen "ismerkednek" velük...
fordítva ez működik tuti :D
2012. márc. 7. 19:45
3/4 anonim válasza:
Persze. Férfiak is sokan csinálnának ilyet. Csak ők inkább a konkrét társkeresőkön, és nem a "csakszexrekellesz" oldalakon.
4/4 anonim válasza:
Sztem halott ötlet, legalábbis ha már ennyire szarul állnák nő téren, akkor sem regiznék be egy ilyen oldalra, hogy a hájas igénytelen tramplik zaklassanak, inkább felmennék egy olyan oldalra ahol lehet válogatni a sunákból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!