Lenne egy ilyen témájú blognak jövője?
Elhatároztam, h Indonézül fogok megtanulni. De, hogy ne unjam szét magam, akár képes lennék egy blogban végig közzétenni, h mit csinálok, hol tartok, tippeket, hasznos oldalakat stb. Azt látom, h nemzetközileg sok nyelvtanulással foglakozó blog fut szém követőszámmal, de a kérdésem az, h az én "indonéz" blogom Magyarországon számlálna-e egyáltalán követőket.(Szóval gondolom, magyarul vezetni ezt a blogot nem nagyon lenne értelme).
Mennyivel lenne kifizetődöbb egy kicsivel a középfok feletti angolommal nekimenni angolul a blogírásnak?(Nemzetközileg eltudom képzelni, h vkit már érdekelne a blogom).Nyílván így nem lenne, olyanyirra szórakoztató, mnt ha magyarul írnám, és lennének benne kisebb-nagyobb hibák is...
Mi a véleményetek?
Rám sem :D
Szerintem akkor már sokkal népszerűbb lenne, ha angol nyelvleckék blogot indítanál :)
Ingyenest! tele a net pénzéhes szakemberekkel minden témában. Én például látogatnám, ha alapoktól indítanád!!!
Bevétet meg megoldhatnád reklámokból, másból, ha arra van szükséged. De ilyen oldalt én nem tudok, hogy lenne. Ha megcsináloid, küldj egy levelet priviben, és már olvaslak is :)
Esélytelen, max anyádék olvasnák, de ők is csak azért mert sajnálnának.
Persze ha indonéz bordélyról írnál, lehet megütnéd a főnyereményt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!