Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Mivel tegyem jobbá az oldalam?

Mivel tegyem jobbá az oldalam?

Figyelt kérdés
[link] tegnap kezdtem neki,mert a lapunk.hu törölni fogja az oldalam...próbálom áttenni,még elvileg 1 hete van az oldalamnak,és törölni fogják.. tudom,hogy ezen szinte még semmi sincs, csak kellene pár ötlet,pl egyedi fejlécet akarok,amit én töltök fel,csak nem tudom hol kell.Aki tudna segíteni ebben,pls küldjön privát üzenetet! :)

2012. márc. 11. 21:53
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Külön nem tanítják? OMG...

Gondolomtemindentegybeírszafüzetben,mertnemtanítottákmegelsőosztályban,hogykülönírjukaszavakat. :D

2012. márc. 12. 16:43
 22/25 A kérdező kommentje:
Bakker,képzeld el,hogy nem egybeírok mindent,nem is arról van szó, de megint tereled a témát.PLS csak az válaszoljon ,aki a témával kapcsolatos dolgot ír,és tudja, hogy hogyan kell azokat a dolgokat megcsinálni,amit leírtam.Köszönöm!
2012. márc. 12. 16:52
 23/25 Argloss ***** válasza:

Furán fog hangzani és teljesen logikátlan is (ehm..), de miután beillesztetted a Chat modult, felül az admin sávon a szerkesztő menüpontban még el is kell menteni a dolgot!!

Ha a képen mutatott megoldást nem tudod használni, akkor a másik említett módszerrel próbálkozz. Sajnos ezekhez minimális szinten érteni kell a html és css kódokhoz. Viszont ha tudsz egy picit angolul és nem vagy életképtelen fajta, akkor ezeket néhány óra alatt tökéletesen meg lehet tanulni...

2012. márc. 12. 21:39
 24/25 A kérdező kommentje:
Rámentem a mentésre, a címeket elmenti, de a chat nem marad ott.
2012. márc. 13. 18:12
 25/25 anonim válasza:
3 kedvenc sorozatom.... volt, merthogy ugye már nincs dr.csont:(
2013. jan. 23. 19:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!