Mivel tegyem jobbá az oldalam?
Kedves Fruzsi!
Tanácsot kértél, én pedig adtam. Hogy megfogadod-e, az a te dolgod. Felőlem nevezheted az eget zöldnek, attól az még kék lesz. Mondhatod, hogy tudsz helyesen írni, de nem tudsz.
Egy honlap vagy igényes, vagy igénytelen. Ez sok tényezőn múlik, ezek egyike az, hogy magyarul van-e, vagy trehányul. A tied jelenleg az utóbbi.
Hogy őszinte legyek, pont leszarom, hogy milyen, mert nem én vagyok a célcsoportod - ez már abból is egyértelműen látszik , hogy veled és korosztályoddal ellentétben én még tudok magyarul írni. Több tanácsot tehát ne várj tőlem, jó éjt!
Pedig nem mond hülyeségeket az előző... Kézzel írt szövegekben is helyet kell hagyni a vessző után. Vagyis a "valóságban" is fontos az egységes tagolás... (én így tanultam, most is így tanítják...)
Mivel volt felhasználónevem (ezen egyébként meglepődtem) így megnéztem neked...
Vezérlőpult - Külalak szerkesztése - Általános sablonok: A CSS-ben kell átírnod a megfelelő helyen a dolgokat.
Vagy így is lehet:
Mivel nem használtam még soha az oldalt, így elképzelhető, hogy ennél sokkal felhasználóbarátabb megoldások is léteznek, de ezt találtam 2 perc kőkemény munkával.
nos, az 1. kommentelőnek teljesen igaza van.
Mindenben igazat adok neki. Mondanák olyan dolgokat, hogy rengetegen látogassák oldalad, pszichológia, meg hasonlók.
nah, de miután szerinted Ő nem ért hozzá, nincs miről beszélnünk.
U.i. ilyen szakon végeztem, nehogy kioktass!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!