Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Mivel tegyem jobbá az oldalam?

Mivel tegyem jobbá az oldalam?

Figyelt kérdés
[link] tegnap kezdtem neki,mert a lapunk.hu törölni fogja az oldalam...próbálom áttenni,még elvileg 1 hete van az oldalamnak,és törölni fogják.. tudom,hogy ezen szinte még semmi sincs, csak kellene pár ötlet,pl egyedi fejlécet akarok,amit én töltök fel,csak nem tudom hol kell.Aki tudna segíteni ebben,pls küldjön privát üzenetet! :)

2012. márc. 11. 21:53
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
38%

Kedves Fruzsi!

Tanácsot kértél, én pedig adtam. Hogy megfogadod-e, az a te dolgod. Felőlem nevezheted az eget zöldnek, attól az még kék lesz. Mondhatod, hogy tudsz helyesen írni, de nem tudsz.

Egy honlap vagy igényes, vagy igénytelen. Ez sok tényezőn múlik, ezek egyike az, hogy magyarul van-e, vagy trehányul. A tied jelenleg az utóbbi.

Hogy őszinte legyek, pont leszarom, hogy milyen, mert nem én vagyok a célcsoportod - ez már abból is egyértelműen látszik , hogy veled és korosztályoddal ellentétben én még tudok magyarul írni. Több tanácsot tehát ne várj tőlem, jó éjt!

2012. márc. 11. 22:15
 12/25 A kérdező kommentje:
Akkor mi a francnak írtál ide?Képzeld,tudok helyesen írni, az nem szóközön múlik ,amikor írsz valamit,akkor sem teszel szóközt a füzetbe...erről ennyit,mocskos vadbarom!A témához semmi köze,amit írtál!
2012. márc. 11. 22:17
 13/25 anonim ***** válasza:
38%
XD
2012. márc. 11. 22:19
 14/25 A kérdező kommentje:
Cseszett vicces vagy.
2012. márc. 11. 22:20
 15/25 A kérdező kommentje:
Valaki olyan írjon,aki ért ehhez,és lehetőleg van is az ucoz.hu-n honlapja.Köszönöm!
2012. márc. 11. 22:24
 16/25 Argloss ***** válasza:

Pedig nem mond hülyeségeket az előző... Kézzel írt szövegekben is helyet kell hagyni a vessző után. Vagyis a "valóságban" is fontos az egységes tagolás... (én így tanultam, most is így tanítják...)

Mivel volt felhasználónevem (ezen egyébként meglepődtem) így megnéztem neked...

Vezérlőpult - Külalak szerkesztése - Általános sablonok: A CSS-ben kell átírnod a megfelelő helyen a dolgokat.

Vagy így is lehet:

[link]

Mivel nem használtam még soha az oldalt, így elképzelhető, hogy ennél sokkal felhasználóbarátabb megoldások is léteznek, de ezt találtam 2 perc kőkemény munkával.

2012. márc. 11. 23:31
 17/25 A kérdező kommentje:
És azt,hogy ott maradjon az új "modul" azt hogy kell beállítani?
2012. márc. 12. 12:59
 18/25 A kérdező kommentje:
Csak nekem nem így van,meg nem menti el,hiába megyek rá,hogy Legyen így.
2012. márc. 12. 14:37
 19/25 anonim válasza:

nos, az 1. kommentelőnek teljesen igaza van.

Mindenben igazat adok neki. Mondanák olyan dolgokat, hogy rengetegen látogassák oldalad, pszichológia, meg hasonlók.

nah, de miután szerinted Ő nem ért hozzá, nincs miről beszélnünk.

U.i. ilyen szakon végeztem, nehogy kioktass!

2012. márc. 12. 15:01
 20/25 A kérdező kommentje:
Semmi köze ennek a honlapkészítéshez,azt kérdeztem,hogy amiket felsoroltam,hogyan tudnám megoldani.Külön meg nem tanítják,hogy mikor kell kihagyni a füzetben helyet...Lehetőleg olyan ember válaszoljon már , aki a kérdésre küldi a választ,nem a hülyeségekre,aminek a témája teljesen eltér.
2012. márc. 12. 16:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!