Most kezdtem el weboldalt készíteni, de nemtudom, hogy hol lehet átírni a weboldal forráskódjait (Blog.hu) Hol lehet átírni?
Figyelt kérdés
2012. febr. 21. 13:05
1/6 anonim válasza:
Nem lehet. Az ilyen oldalak lényege az, hogy gyorsan tudsz velük blogot csinálni, nem kell saját tárhely és nem kell webfejlesztői tudás sem, viszont cserébe a forráshoz sem nyúlhatsz.
2/6 A kérdező kommentje:
De akkor hogy lehet engedélyezni a facebook kommentelést a képeknél?
2012. febr. 21. 13:10
3/6 anonim válasza:
Talán tudsz használni HTML/BBCode-ot a posztoknál. Ha jól emlékszem, blog.hu -n van forráskód mód, amikor a szerkesztődoboznban látod a posztod forráskódját. Oda lehet Html kódot illeszteni. Asszem, de lehet keverem más oldallal.
4/6 A kérdező kommentje:
Nem vágom:D
Ma kezdtem el weboldalt készíteni.(Eddig VB nyelven programoztam)
2012. febr. 21. 13:15
5/6 anonim válasza:
A HTML nem programozási nyelv, tehát valószinüleg most nem sokat érsz a VB ismereteiddel.
Így sajnos fontos, hogy mielőtt mélyebben belevágsz tanulmányozd a HTML működését, illetve a szerkesztéshez javaslom a blog.hu súgójának használatát.
Sajnos ennél bővebb útmutatót nem tudok írni ha csak most kezded az ismerkedést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!