Megéri webprogramozással foglalkozni?
A kérdés adott,olyanok válaszát várom akik ebből élnek,keresnek vele pénzt,alapokat én is tudom. PHP+MySQL,CSS3 ,PS hasonlók elsajátítását profi szintre, a cél majd egy hasonló létrehozása lenne a későbbiekben :
Egy weboldal elkészítéséhez kell designer/grafikus, web programozó, builder.
Nálunk van olyan grafikus aki megcsinálja a buildet és van olyan aki csak a grafikát, viszont van olyan programozó aki buildel is. Vegyes.
Magával a programozással érdemes foglalkozni, de ha komoly egyedi dolgokat akarsz akkor a tanulható tudás mellett nagyon fontos a gyakorlat. A terület elég összetett érdemes valamelyik frameworkben elmélyedni, az mellett, hogy általános rálátásod is legyen az összes használt technológiára.
Értem. Ez a tervem nekem is hogy a programozást kell a legmélyebben elsajátítani és azért nem árt ha a többire is van egy kis rálátás,gyakorlat.
Te a szakmában dolgozol?
Várom még olyanok válaszát,akik így dolgoznak,esetleg egy web-studióba,tehát akár ebből tartja fenn magát.
Előre is köszi!:)
az en valaszom egyszeru, es rovid: MEGERI!
mert akar dolgozl, akar nem, en azt hiszem, hogy minden nap tudsz vele foglalkozni 2-3 orat.
de egy alapszabaly van. A kezdo dolgokat probald felfogni valamely hetkoznapi modon, hogy megertsd, mi hogyan mukodik, mert aztan hiaba fogod tudni a parancsokat, de nem fogod oket tudni kombinalni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!