Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Melyikkel érdemesebb foglalkozni?

Melyikkel érdemesebb foglalkozni?

Figyelt kérdés
A mindenkilapja.hu vagy a lapunk.hu -t használjam inkább? Van, akinek van tapasztalata esetleg, hogy beváltak-e, vagy esetleg vmi totál mást ajánlanátok? Köszi.
2009. okt. 31. 17:51
 1/6 A kérdező kommentje:
ez azt jelenti, hogy egyikkel sem?:)
2009. nov. 3. 23:23
 2/6 anonim ***** válasza:
Egyikkel sem, tanulj meg HTML-t, PHP-t ;)
2009. nov. 10. 20:53
 3/6 A kérdező kommentje:
imádom az ilyen önkielégült válaszolókat a hatalmas programozói tudásukkal. Nekem elég programnyelvek a matlab meg matematica meg egynéhány, totál nincs akaratom arra plusz időt szánni arra amit mondtál. szerinted mért van, hogy léteznek ilyen honlapok, mint amiket mondtam? meg cms-ek? hát például azért, mert nem termelheti ma már meg mindenki otthon a búzát, nem készíthetik el a lisztet a kenyeret, sem építhet mindenki házat, nem halászhat, bányászhat mindenki... ;)
2009. nov. 11. 01:14
 4/6 anonim ***** válasza:

Önkielégült... inkább "köszi a segítséget, de nem szeretnék rá időt áldozni"... Azért mondtam, hogy tanulj meg, mert mindenkilapja.hu/lapunk.hu-val kb. annyit értsz, mint a Word-del... Amúgy a 2 hasonló, de úgylátom lapunk.hu-n több oldalt hozatsz létre, meg kicsit egyszerűbb kinézetű. MLap sem rossz, csak ott ha van 10 oldalad kb, akkor sok menü csúnya. Amúgy MLapnál nem tölt mindig új lapot, csak a tartalmat tölti újra.

Próbáld ki, én MLap-ot használnék!

Üdv, az "önkielégült"... ;)

2009. nov. 11. 14:00
 5/6 anonim ***** válasza:
Írjál blogot, jobban tudsz a tartalomra koncentrálni. Sok webes fejlesztőnek már ez a saját weboldala. Üdv
2010. jan. 8. 21:47
 6/6 anonim ***** válasza:
Próbáld ki őket, egy-egy óra az egész és meglátod, melyik a jobb neked, de talán a wordpress.com-ot még megpróbálhatod.
2012. dec. 6. 23:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!