Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Étteremnek weplap készités?

Étteremnek weplap készités?

Figyelt kérdés
Bizam profikra vagy egyedül is megtudom oldani otthon vagyok a számitástechnikába
2011. dec. 25. 22:13
 1/5 anonim ***** válasza:
Attól függ, ha komolyan kell és itt kell kérdezned, akkor bízd a profikra, ha csak ilyen kisebb oldal elég, akkor hajrá.
2011. dec. 25. 22:19
 2/5 Antimod ***** válasza:
Szerintem egy étterem akkor nyer, ha kreatív a honlapja. Nem olyan nagy ügy - egy étlap, megfelelő elérhetőség-megjelenítés és jó grafika remek alap lehet.
2011. dec. 25. 22:28
 3/5 compactegon ***** válasza:

egyszerű statikus oldalt összehozol?: talán.

de:

1. optimalizáni nem fogod tudni ha nem értesz a weblapkészítéshez

2. ha már megkérdezed, hogy meg tudod-e csinálni, feltételezem nem nagyon konyítasz hozzá.

megcsinálhatod, de valószínűleg a megrendelő csalódni fog. ami még rosszabb, hogy az emberek zöme ilyenkor hajlandó az egész szakmát leírni.

ha van kérdésed szívesen segítek, hogy le tudd szűrni, egyáltalán menne-e.

2011. dec. 26. 10:59
 4/5 anonim ***** válasza:

[link]

Ez ingyenes és nem kell fenntartási költséget fizetni.

2011. dec. 26. 11:29
 5/5 anonim ***** válasza:

5mp ... ne viccelj céges honlapnak ilyen szarok nem bevállalhatóak. ez olyan mint amikor xy nagyon komoly cégnek freemail meg citromail -es mailcíme van. nevetséges.

Szerintem céget bízz meg. Én is értek az informatikához, de ha egy egyéni könyvelő programot kellene írnom nem állnék neki mert tudom h sokkal profibb minőségben fogom megkapni azt egy cégtől aki tudja is h mit csinál. Rengeteg olyan dolog lehet amire te nem gondolsz.

Honlapkészítéshez, ahhoz h okos legyen az oldal kellene értened mesteri szinten a photoshophoz, css, (x)html(5), javascript, jquery, php, seo, usability, online-marketing vonalhoz.

Azt viszont ne felejtsd el, hogy egy jó honlap nagyon hamar képes visszahozni az árát.

2011. dec. 26. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!