Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Egy olyan bonyolultságú és...

General kérdése:

Egy olyan bonyolultságú és nagyságú oldalhoz, mint a freemail vagy az iwiw, mekkora tudás kell?

Figyelt kérdés

Egy weblapkészítő meg tudja csinálni? Vagy ahhoz már programozó kell?

Szeretnék csinálni egy oldalt, ami elég bonyolult lenne. Én viszont a marketinghez értek, ehhez viszont nem igazán. Tudom, hogyan kellene, hogy kinézzen, milyen funkciók lennének, stb. De én egy sima HTML oldalt sem tudok összerakni, nemhogy egy olyat.

2011. dec. 18. 13:41
 1/6 anonim ***** válasza:

Egy olyan oldalhoz eleve nem egy ember kell, mert az élete rámegy.

"Egy weblapkészítő meg tudja csinálni? Vagy ahhoz már programozó kell?"- Ezt a mondatot nem igazán értem... Mit jelent számodra a weblapkészítő és a programozó?

Pedig bizony ha ilyen oldalt akarsz akkor minimum a html, css, php nyelveket kéne profin ismerni, másképp felejtős.

2011. dec. 18. 13:51
 2/6 A kérdező kommentje:
A weblapkészítő számomra egy informatikailag alacsonyabban kvalifikált ember, mint a programozó. Mint írtam, nem igazán értek hozzá, csak próbáltam valami irányt mutatni a releváns válaszadáshoz.
2011. dec. 18. 14:22
 3/6 anonim ***** válasza:

"A weblapkészítő számomra egy informatikailag alacsonyabban kvalifikált ember, mint a programozó." Ezt a barmoságot a TV-ben mondták, vagy amgadtól találtad ki?

Na mindegy.

Ehhez minimum egy csapatot kéne verbuválnod, akik értenek a különféle nyelvekhez, meg a grafikához. Marketing tudás itt nem sokat ér.

2011. dec. 18. 14:41
 4/6 anonim ***** válasza:
Ja és mindehhez kéne még egy szerver is, amit vagy megveszel, vagy bérelsz. Egyik sem olcsó.
2011. dec. 18. 14:44
 5/6 anonim ***** válasza:

"A weblapkészítő számomra egy informatikailag alacsonyabban kvalifikált ember, mint a programozó."

Ahogy mondod egy webmester beáll a sor végére és osztogatják a diplomákat..nagyon okos vagy ilyen téren akkor nem kellet volna fel tedd a kérdést..

Egyébként php mysql html Perl tudás kell hozzá..

2011. dec. 19. 20:05
 6/6 anonim ***** válasza:
Több ember komoly tudása, kreativitása és többéves tapasztalata szükséges. Vagy egy zseni. + kell egy komoly háttér, egy ilyen oldalhoz már komoly szerver kell ami elég gyors marad akkor is ha egyszerre több száz/ezer ember lóg rajta.
2011. dec. 26. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!