Ha egy neveldét szeretnék csinálni, ahhoz milyen tudás szükséges? ( Valami normálisabb, komolyabb nevelde )
Tehát kicsit részletesebben. Nagyon régi vágyam, hogy egyszer már készíthessek egy online neveldét. De milyen tudás kell hozzá?
PHP, HTML de ezen kívűl mire/mikre lenne szükségem?
A komolyabb neveldén azt értem hogy például a BiteFight
Persze tudom, hogy nagyon nehéz ilyeneket csinálni szimplán csak érdekel, hogy ha ilyet szeretnék csinálni miket kéne főkép előtérbe hoznom tanulás terén. Mert jó ideje csinálgatok weboldalakat. De például PHP-t még nem tanultam és nem tudom PHP-n kívűl még mire lenne szükségem. Remélem tudtok pár ötletett adni. Előre is köszönöm
HTML, CSS (ha azt akarod, hogy ki is nézzen valahogy), PHP, MySQL (az adatok tárolására). Esetleg némi animációért Flash/JavaScript, illetve az sem árt, ha megtanulod az AJAX használatát is (ez pedig a JavaScript-re épül).
És ez után még sok időre is szükséged lesz. Igaz, hogy ha ezeket mind megtanultad, akkor kb. bármit meg fogsz tudni csinálni a későbbiekben, nem csak neveldét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!