Hogyan kell neveldét csinálni?
Sajnos csak programozási és adtbáziskezelési ismeretekkel (PHP és mySQL például) lehet ilyet csinálni. Nincs olyan letölthető "nevelde motor" mint például a fórumokhoz, amit csak be kell állítani.
Ha nem tudsz programozni, csak fórumos beírogatós neveldét tudsz működtetni. (gportálon vannak ilyenek :P )
és honnan tudjam meg az E-mailotokat pl? XD
am ja PHP-zni kell vele
UPDATE:
kihalófélben a dolog, mivel a másik két barátom nem igen tud elég szabadidőt és energiát fordítani a motorra.
Úgyhogy nekiugrottam a prog. nyelveknek egymagam, és lesz még belőle valami. MSN: szuper_boy@hotmail.com
Folyamatosan magolom a dolgokat és készítem belőle a projekteket. Viszont egy designer nem ártana.. Legalapabb css tudás is jó csak majd legyen formája a dolognak. Minimális igényesség.
És ennek a sablon neveldének mi a webcíme?
nekem mindig valami fórum izét adott ki...énis csinálni szeretnék régóta egy neveldét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!