Melyik weboldal lett jobb?
Nem azért sz*roznak le, mert nem vagy informatikus, hanem mert hülyeséget mondtál, bár a magam nevében hozzá tenném: ha előbb elolvasom, hogy 10 éves vagy, nem oltalak le. A nyers válaszok többségét nem is a saját kérdésednek köszönheted, csak egy időben kb hetente jelentek meg tizenévesek egy gportal/blog.hu/myspace fiókkal, és kérdezgették, hogy milyen a weboldaluk. Egy idő után elfogy a türelem, és helyből robban az ember: "tanuljátok már meg mi az a weboldal!".
Mindezek ellenére a korod miatt nem érdemelted a b*szogatást, mert tőled még nem elvárható, hogy felmérj ilyeneket, neked még kérdezned kell, ez jól is van így. Ráadásul becsülöm, hogy legalább foglalkozol ilyesmivel.
Mindenesetre még most 10-11 évesen tanuld meg: ha kikéred valaki véleményét, akkor bírd a kritikát, és attól, hogy más még ennyit sem tud, attól még valami nem jó!
Én tíz-tizenegy évesen LEGO-ztam.
Sokkal érdekesebb volt mint a weblapkészítés.
Amúgy ha megjegyezhetem én személy szerint nem "robbanok". Alapból ilyen arrogáns, lekezelő tahó vagyok. Bocs.
G.
A kritikát azt bírom de ez már sok!!!! "ROBBANOK"
utolsó előtti kösz! (végre egy normális)
Ha nem vetted volna észre, eddig mindenki sokkal normálisabb mint te, csak ezt kell elolvasni:
"A CSAJ EGY ŐRÜLT ÉS AZT HISZI JOBB NÁLAM... "
Már megbocsáss, de ha már valaki ilyet ír.... Megértem, hogy még gyerek vagy, ezzel semmi gondom nincs, de akkor se kell valakire azt mondani, hogy őrült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!