Melyik weboldal lett jobb?
1: f*s mindkettő
2: egyik sem weboldal, ugyanis, ha regisztrálsz egy portálra, és kiszínezgeted a kész fiókot, attól az még csak egy portálfiók marad...
3: mellékesen nagy élmény minden nap egy 10-14 éves okostojással megismertetni a saját weblap fogalmát...
Nah, megint itt egy okoska 10 éves, aki nagyon ért a weblapkészítéshez...
Inkább menj te is Barbie-zni, mert ez nem neked való.
G.
ezzaz!
oltsunk le két 10 éves csajt gyik.hu-n az elso honlapjuk miatt! vki most kezdje el neki magyarazni, h "ha jo oldalat akarsz tanuld meg ezeket: html,css,js,php,mysql,ps,apache,flash,seo... és 3-4 év mulva profi lehetsz". bocs az off-ér.
Első vagyok
Én 9 éves koromban kezdtem el tanulni a html-t. Azaz akkor már tudtam egy NAGYON alap oldalt. kb 12 éves lehettem amikorra megtanultam a css-t és most 14 vagyok és nagyon szép weboldalakat tudok csinálni. Csak, hogy tudjátok értek hozzá és nem fszságból irtam hogy szar, hanem azert, mert értek hozzá
a tied szerintem jobb.
de mindkettő elég rossz.
Mindkét weboldal szörnyű.
Kedves 14 éves válaszoló!
El kell, hogy áruljam neked, hogy a HTML és CSS ismerete egyáltalán nem elég ahhoz, hogy ki merd jelenteni, hogy értesz a honlapfejlesztéshez.
Ennyi tudással igényes statikus honlapokat tudsz csak összehozni. Ha a kliens- és szerveroldali programozási és adatbázis kezelési ismereteidet is legalább annyi ideig fejleszted, mint ahány éve már honlapkészítéssel foglalkozol, akkor talán majd kijelentheted, hogy érteszt a honlapkészítéshez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!